סוף שבוע של מבצעים
מסייל על בגדי הים של Ugly Duckling ועד מכירות פוסט יום העצמאות על פריטים בכחול-לבן. סוף השבוע הקרוב יאפשר לכם לגהץ ללא גבולות

מעצבת התיקים הילה טולדנו חוגגת עצמאות בסטודיו ומציעה 20 אחוזי הנחה על הקולקציה החדשה ועד 50 אחוז על סאמפלים ותיקים מקולקציות קודמות (חמישי-שישי, 8-9.5, רמב"ם 5 תל אביב).
מעצבת התכשיטים דניאל קלר עורכת מכירה אביבית ביתית עם פריטי הקולקציה החדשה (שישי, 9.5, 10:30-17:30, יערה 75 מכבים).

הקולקציה החדשה של מותג הנעלים MAIANS תושק באירוע חגיגי בסטורי, שבמסגרתו יוענקו 15 אחוזי הנחה על כל הקולקציה (חמישי-שבת, 8-10.5, מתחם התחנה תל אביב).
סטודיו UGLY DUCKLING של המעצבת גל אנג'ל במכירה על קולקציית בגדי הים החדשה עם 15 אחוזי הנחה כשלצידה תימכר קולקציית ההלבשה התחתונה ב- 50 אחוזי הנחה (שישי, 9.5, 10:00-15:00, פינסקר 13 דירה 9 תל אביב).

אירועי "גן ארט" במתחם גן העיר במסיבת יום העצמאות שבה תתקיים הופעה של UBK – פרויקט הסולו הראשון של סולן להקת בום פם – אורי בראונר כנרות. לצד דוכני המעצבים הפעילים מ-10:00 בבוקר, תוצג תערוכת אומנות של גלריית "פחות מ-1000" וימכרו יצירות אומנות מקוריות במחירים נגישים (רביעי-שישי, 7-9.5, גן העיר אבן גבירול 71 תל אביב).
בוטיק היד שניה מרי וינטג' באירוע מכירה קיצי בו יוענקו 50 אחוזי הנחה על הפריט השני (חמישי-שישי, 8-9.5, העבודה 1 פינת רחוב קינג גורג תל אביב).
מותג האופנה MIZO במכירת עצמאות: 15 אחוזי הנחה על כל הפריטים בגווני כחול ולבן (חמישי-שבת, 8-10.5, שבזי 51 תל אביב).
מעצבת האופנה "אפרתה" מציעה את כל פריטי הכחול לבן ב-20 אחוזי הנחה (רביעי-שישי, 7-9.5, אבן גבירול 175, דיזינגוף 179 תל אביב).