Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ספרים רבותיי, ספרים: מה הסיבה לכך שמאות ספרים הושלכו ברחוב?

ערימה מסתורית של מאות ספרים הופיעה בדרום העיר. איך הגיעה לשם ואיך תושבי תל אביב הגיבו? "כל כך עצוב, מעצבן אותי ברמות!"

הספרים שהושלכו ברחוב שרירא הגאון (צילום: עידן סוזין)
הספרים שהושלכו ברחוב שרירא הגאון (צילום: עידן סוזין)

מראה מוזר נצפה היום (שלישי) בדרום העיר – מאות ספרי ילדים ומבוגרים הושלכו על מדרכת רחוב שרירא הגאון. על פי דיווחים ברשתות החברתיות הסיבה לכך היא הוצאת גוונים שסגרה את שעריה והשליכה את ספריה על המדרכה. עוברים ושבים באזור נצפו משוטטים באזור כדי למצוא ספר שנוגע לליבם.

לאחר שהתמונה פורסמה בקבוצה המהוללת "תושבי שכונת פלורנטין", נרשמו תגובות מופתעות, חלקן עצובות והועלו טענות כדוגמת: "כל כך חבל ומבזבז. אפשר היה לתרום שאחרים יהנו", "אוי זה כואב לראות את זה". וכמובן – היו את מי שקפצו על המציאה והלכו לחפש ערימת הספרים המסתורית.

צילום מסך מתוך קבוצת תושבי פלורנטין בפייסבוק
צילום מסך מתוך קבוצת תושבי פלורנטין בפייסבוק
חלק מהתגובות. צילום מסך מתוך קבוצת תושבי פלורנטין בפייסבוק
חלק מהתגובות. צילום מסך מתוך קבוצת תושבי פלורנטין בפייסבוק
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!