Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

עולים על המסלול: תצוגת בוגרי סטודיו 6B קישטה את מתחם שרונה

בוגרי סטודיו 6B הציגו את קולקציית הסיום במסלול האופנה, והפכו את הז'אז'ו בר יין לנוצץ במיוחד

סטודיו 6B. צילום: דדי אליאס
סטודיו 6B. צילום: דדי אליאס
11 בפברואר 2015

תצוגת הגמר של בוגרי סטודיו 6B התקיימה בז'אז'ו בר יין שבמתחם שרונה. לעומת תצוגות עבר שהתקיימו במתחם הסטודיו שברחוב אחד העם, בחרו הפעם לערוך אירוע גדול בקומת המרתף הייחודית של הבר שכללה 18 מעצבות צעירות, בוגרות שני מחזורים בקורס עיצוב אופנה.

בוגרות התוכנית, שלמדו במשך כשנה וחצי, במפגשים חד שבועיים, הציגו מיני קולקציות עם שלושה דגמים המייצגים את שלמדו, מעין כרטיס ביקור לתעשיית האופנה המקומית. את התוכנית מוביל המעצב עידו רקנטי שאחראי על הפן העיצובי, לצד המנחות הטכניות אורי טופז ורות ברון.

סטודיו 6B. צילום: דדי אליאס
סטודיו 6B. צילום: דדי אליאס

כיאה לניסיון ראשון בעיצוב אופנה, לא נראו פריטים מרשימים במיוחד. ובכל זאת הצליחו לבלוט שתי סטודנטיות: נידא אלווהאבני שהציגה קולקצית גלביות המשלבות הדפסים של כאפייה לצד צבעי דגל ישראל באופן גרפי ומעניין, ושירה חירם – עם קולקציית שמלות לבנות בעלות אופי ספורטיבי. אנחנו מאחלים להן הצלחה בהמשך הדרך.

צילום תמונות: דדי אליאס

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!