Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לפיצה נאפולי עם אנשובי

מתכון לפיצה עסיסית עם עלי בזיליקום ורצועות אנשובי טעימות

פיצת נאפולי עם אנשובי
פיצת נאפולי עם אנשובי

המצרכים:

  • גוש בצק לפיצה מרודד
  • 80 גר' רוטב עגבניות
  • 1 כדור גבינת מוצרלה של גד
  • 20 גר' אנשובי
  • חופן עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום הכי גבוה, כשעה לפני האפייה. מעבירים את הבצק המרודד לתבנית עם נייר אפייה, ובלחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה.

מורחים על בצק הפיצה רוטב עגבניות, ומכניסים לתנור למשך ארבע דקות. כשהפיצה חצי מוכנה לוקחים כדור מוצרלה ובוצעים אותו בידיים. מניחים את המוצרלה על כל חלקי הפיצה ומחזירים את הפיצה להשלמת אפייה לעוד כחמש דקות.

מחלצים את הפיצה מהתנור, מפזרים רצועות אנשובי ועלי בזילקום טריים ומגישים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!