Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ציפור דרור: בר הפלמינגו נפתח בוויב מחודש

מיקסולוגים ובעלי ברים נחשבים בעיר חברו להקמתו המחודשת של הפלמינגו בר במלון בראון ביץ'. התוצאה: קוקטיילים קאריביים ואוכל תואם

פלמינגו. צילום: אסף קרלה
פלמינגו. צילום: אסף קרלה
4 בספטמבר 2016

כשבראון ביץ' הוטל נפתח לפני שנה, מובילי דעה וסלבס הוזמנו כדי לחרוך את האינסטגרם. אולם תיוגי המקום יצרו הייפ שלא הצדיק את עצמו. כמה חודשים לתוך השקת הפלמינגו בר בתוך המלון, שלט הניאון הוורוד נותר להאיר רק על האורחים שירדו לדרינק. בתחום שבו דינמיקה היא שם המשחק, למקום נכנסו ארבעה שותפים חדשים כדי לפתוח את המקום בגרסה מחודשת. השותפים דודיק אפריאט (אליעזר בר) אודי דהן (גילדה) דותן שפירו (פאטיו) ורואי סטין (רדיו EPGB , פסאז') חברו למיקסולוגים אורון לרנר ודולב פליישר (פרנץ' 57) כדי ליצור תפריט קוקטיילים חדש עם דגש על דרינקים קאריביים.

פלמינגו. צילום: אסף קרלה
פלמינגו. צילום: אסף קרלה

בתפריט תמצאו את Jungle Island – שילוב בין רום בקרדי, ורדים, פיסטוקים, קרם קוקוס וצ'אי מסאלה (52 ש"ח); Miami Dolphins – מיקס של רום בקרדי 8, שרי, פאלו קורטאדו וגלידת בננות ופיסטוקים (54 ש"ח) ועוד. השף ליאור משה (וינו סוקה) התאים את
התפריט לדרינקים ויצר מנות עם קריצה קאריבית, כגון טרטר מוסר ים עם איולי ליים, אנדיב סגול, תפוח אדמה סגול, צלפים וקאוויאר לימון (60 ש"ח); קרם פלפלים צהובים עם תמרים, מוצרלה, קרם עגבניות מעושנות, פלפל טינקרבל ועוד.

לפלמינגו

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!