Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

טולקין מאשר? סטיבן קולבר יכתוב את הסרט הבא בסאגת "שר הטבעות"

סטיבן קולבר בהופעת אורח ב"ההוביט: מפלתו של סמאוג". (צילום מסך)
סטיבן קולבר בהופעת אורח ב"ההוביט: מפלתו של סמאוג". (צילום מסך)

הקומיקאי ומנחה "הלייט שואו" פותח אפיק קרייריסטי חדש, אולי כי תכניתו צפויה לרדת מהאוויר בעוד כחודשיים. קולבר, מעריץ ידוע של כתבי טולקין, יכתוב את הסרט יחד עם בנו פיטר מקגי, תסריטאית הטרילוגיה המקורית פיליפה בויינס ובשיתוף פיטר ג'קסון

25 במרץ 2026

הסאגה נמשכת: כמו שיודע כל חובב "שר הטבעות", הטרילוגיה של פיטר ג'קסון היתה בסך הכל קצה הקרחון של כתבי טולקין. כבר הספקנו לראות את זה עם הטרילוגיה של "ההוביט", ועם הסדרה "שר הטבעות: טבעות הכוח", אבל ג'קסון כנראה בחר להקדיש את חייו כדי להמשיך לספר על הארץ התיכונה (ועל הביטלס משום מה), כי בימים אלו ממש הוא עומל על הפקת הסרט "שר הטבעות: המצוד אחר גולום" בבימויו של אנדי סירקיס (שגילם את גולום במקור), שצפוי לצאת בשנה הבאה – והיום הכריז על הסרט הבא מעולם "שר הטבעות", שיכתב על ידי לא אחר מ…סטיבן קולבר?!

מעריצי קולבר הוותיקים וודאי מכירים את אהבתו העמוקה לטולקין, שכן הוא התרברב בידע האנציקלופדי של כתביו לא מעט פעמים, ואף התרגש מהופעת אורח קטנטנה ב"ההוביט: מפלתו של סמאוג" – אבל הצעד לשותפות בעשיית סרטי "שר הטבעות" החל לפני כשנתיים, כפי שהסביר קולבר בסרטון עדכון מאת פיטר ג'קסון שפורסם בעמודי הסושאל של חברת וורנר ברודרס. "אתה יודע מה משמעות הספרים עבורי, ומה משמעות הסרטים שלך עבורי", הסביר קולבר בפנייתו לג'קסון, "אבל הדבר שמצאתי את עצמי קורא שוב ושוב זה את ששת הפרקים הראשונים של 'אחוות הטבעת' שלא פיתחתם לתוך הסרט הראשון בזמנו".

In honor of Tolkien Reading Day and the destruction of the One Ring, we bring you a special announcement.pic.twitter.com/ufh9RLBIxO

— Warner Bros. (@warnerbros)March 25, 2026

הפרק עליו קולבר מדבר, "ערפל בארץ הכוכים", הוא הפרק השמיני בכרך הראשון, שיעובד לסרט שיקרא " The Lord of the Rings: Shadow of the Past", אותו החל לכתוב הקומיקאי יחד עם בנו התסריטאי פיטר מקגי, ומאוחר יותר – לאחר שפנה לג'קסון עם הרעיון – גם תסריטאית הטרילוגיה המקורית פיליפה בויינס. עלילת הפרק, המתרחשת 14 שנים לאחר מותו של פרודו, סם, מרי ופיפין משחזרים את צעדיהם הראשונים במסע הטבעת, ומגלים אט אט סודות מהעבר. טרם ידוע אם מי משחקני הטרילוגיה המקורית ישובו לגלם את ההוביטים, אבל עם קולבר ברקע, ברור שזה יהיה סרט שישאף לנאמנות לספרים, ואולי בתקווה, גם עם קצת יותר חוש הומור. או כמו שקולבר אומר בשיחה עם ג'קסון, "נתראה בפלך".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!