Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

לראשונה בישראל: תחרות השף הצעיר הבינלאומית של סאן פלגרינו

הגמר האזורי של התחרות הבינלאומית הנחשבת לשפים צעירים עד גיל 30, San Pellegrino Cooking Cup, התקיים השבוע לראשונה בישראל

מנה של השף הזוכה, אלכסנדרוס ציאוטיניס
מנה של השף הזוכה, אלכסנדרוס ציאוטיניס

כאילו מעולם לא היתה כאן תקופת צנע – מזה שנים נחשבת ישראל לכוכבת העולה והלוהטת בשמי הקולינריה הבינלאומיים, עם מטבחים מגוונים בהשפעות ים-תיכוניות ורעיונות מפתיעים ויצירתיים שמעוררים עניין בעולם. כעת ההכרה מגיעה גם מצד הבמות הנחשבות בעולם לבישול וקולינריה – שלשום (יום א') התקיים בישראל לראשונה הגמר האזורי של תחרות ה-San Pellegrino Cooking Cup 2015 היוקרתית והנחשבת, בה משתתפים שפים צעירים ומובילים בתחומם מכל רחבי העולם.

זכה בגמר האזורי. אלכסנדרוס ציאוטיניס
זכה בגמר האזורי. אלכסנדרוס ציאוטיניס

אירוע הגמר האזורי של תחרות גביע הבישול של סאן פלגרינו, שזו השנה ה-15 לקיומה, התקיים במלון הילטון בתל אביב. השתתפו בו עשרה שפים מאזור המזרח התיכון והבלקן, מתוכם שלושה ישראלים: אנדריי קרבצ'נקו ממסעדת מנצ'יני בהרצליה, עידית פאדידה ממסעדת ז'אז'ו בר יין, וראם לוק ממסעדת לה רג'אנס בירושלים. המתכונים נבחנו על פי קריטריונים של טעם, מקוריות, צורת הגשה, יצירתיות ושימוש במרכיבים איכותיים. כמנצח האזורי הוכתר השף הצעיר אלכסנדרוס ציאוטיניס ממסעדת "CALYPSO" שביוון, והוא יזכה לייצג את האזור בשלב הסופי של התחרות, שיתקיים במילאנו בחודש יוני.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!