Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

כמה פלפלים חריפים אתם יכולים לאכול ברצף?

בעלי לשון מפלדה וקיבה מברזל? המזנון המקסיקני אל טאקו מזמין אתכם להשתתף בתחרות אכילת פלפלים חריפים

אל טאקו. צילום: תומר רוטנברג
אל טאקו. צילום: תומר רוטנברג

המזנון המקסיקניאל טאקומזמין אתכם לאתגר את חוש הטעם ולהשתתף בתחרות אכילת פלפלים חריפים נושאת פרסים. התחרות תיערך על פי כללים דומים לאלה שבתחרויות החריף הנערכות בעולם, והמשתתפים האמיצים יתבקשו לשבור את שיא אכילת הפלפלים החריפים בזמן הקצר ביותר.

התחרות תורכב משני מקצים: במקצה ראשון ישבו המתמודדים סביב שולחן ארוך, כשמולם יונחו מבחר זנים של פלפלים ברמות חריפות עולה כשמטרתם היא לסיים בזמן הקצר ביותר את אכילתם. במקצה הגמר, אליו יעפילו המנצחים במקצה הראשון, יעלה סף החריפות והמתמודדים יתמודדו עם סוגים חריפים יותר. המתמודד שיסיים ראשון את אכילת מקבץ הפלפלים יוכתר כזוכה.

אל טאקו. צילום: תומר רוטנברג
אל טאקו. צילום: תומר רוטנברג

לצד התחרות ובהשראתה, יוגשו במהלך אותו שבוע מבחר מנות מקסיקניות כגון טאקוס צ'ילי חלפניו ממולאים במוצרלה (15 ש"ח), מרגריטה מקסיקנית (25 ש"ח) ועוד.

רביעי ה-25.3 החל מהשעה 18:00 באל טאקו

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!