בולונז'רי חדש בניחוח צרפתי נפתח בדרום תל אביב

מאחורי ליל בולונז'רי החדש עומדת רשימה של מסעדנים ואנשי קולינריה שהבינו שההצלחה נמצאת בייבוא, ולא בייצור. בולונז'רי צרפתי אורגינל

ליל בולונז'רי. צילום: אנטולי מיכאלו
ליל בולונז'רי. צילום: אנטולי מיכאלו
4 באפריל 2016

קצת יותר משנה עברה מאז נפתח ליל בולונז'רי בבנימינה עם הצהרה להפוך לרשת ארצית שתפעל בעיקר בפריפריה, והנה נפתח הסניף השני שלה דווקא בשכונת פלורנטין. "חשבנו שתל אביב רוויה בתחום הזה ושמגיע משהו טוב גם לשאר אזרחי המדינה", מספר דוד קישקה, המנכ"ל ואחד מחמשת הבעלים, "אבל הייתה לנו הזדמנות עסקית טובה והלוקיישן בדרום העיר מצא חן בעינינו".

מאחורי ליל בולונז'רי עומדת רשימה של מסעדנים ואנשי קולינריה, בהם גיורא אשכנזי (הבעלים של NG ומנכ"ל אל גאוצ'ו), היבואן מיכאל לוי, איש העסקים נדב ברגר והיועץ הקולינרי עדי בן דן. הניסיון רב השנים בעסקי המסעדנות גרם להם להבין שמשוכת הייצור היא מכשול רציני בדרך להצלחה כלכלית, ולכן חלק נכבד מהמוצרים מיובאים מצרפת, מרשת Paul (היום – עם כניסתה של רשת פאולט למגרש – לא מדובר במוצר נדיר כל כך).

ליל בולונז'רי. צילום: אנטולי מיכאלו
ליל בולונז'רי. צילום: אנטולי מיכאלו

בתפריט תמצאו מאפים כמו קרואסון חמאה ושוקולד (9 ש"ח), קרואסון משמש (13 ש"ח), קרואסון עם גבינת כמהין (18 ש"ח), פאי תפוחים (14 ש"ח), מיני מאפים (3.5 ש"ח ליחידה), בגט (10 ש"ח), לחמים (22 ש"ח בממוצע), חלת שבת (18 ש"ח), עוגות בחושות (40 ש"ח) ודילים של קפה ומאפה או קפה ושלישיית מיני מאפים (16 ש"ח).

ליל בולונז'רי, מעון 3 תל אביב,
ראשון־חמישי 7:30־20:30 , שישי 7:30־15:00, שבת 9:00־20:00, 6392288־03