Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

בון אפטיט: אביב הגיע

השף אביב משה וקבוצת מסה יפתחו בעוד כחמישה חודשים מסעדה איטלקית עדכנית ברחוב הארבעה

צילום: איליה מלניקוב
צילום: איליה מלניקוב

בתוך כל גל הפתיחות המתוקשרות ששוטף את הסצנה הקולינרית בתל אביב, יפתח בעוד כחמישה חודשים השף אביב משה, מבעלי מסעדתמסה, מסעדה איטלקית חדשה. המסעדה החדשה תמוקם ברחוב הארבעה, לא רחוק ממסעדתמסה. שותפיו של משה יהיו קבוצת מסה, המונה את המסעדן איציק המל, היהלומן גבי ארבוב ואיש העסקים מור אשכנזי.

החוזים נחתמו רק לאחרונה, ובעוד זמן קצר יחלו השיפוצים במקום. למערכת טיים אאוט נודע כי השותפים עדיין אינם מגובשים על הקונספט, אך ברור שזאת עומדת להיות מסעדה איטלקית עדכנית.

המסעדה החדשה נמצאת בסמוך למתחם שרונה, בו עומדות להיפתח בשבועות הקרובים לא מעט מסעדות ובהן מסעדת קלארו של השף רן שמואלי, מסעדת ברנז'ה של המסעדן הראל בלו מסיטארהומסעדה נוספת מביתז'אז'ווינו מנווה צדק של המסעדן עובד זיתון. לפני כשבועיים נפתחה ברחוב הארבעה גם מסעדתמינה טומיי מרקט, סניף של המסעדה האסייתית החיפאית.

מיליון דולר, מסעדת מסה. צילום: יובל ויסיד
מיליון דולר, מסעדת מסה. צילום: יובל ויסיד

בחודש נובמבר הקרוב ימלאו עשר שנים מסעדת מסה. המסעדה, שנפתחה ברחוב הארבעה בשנת 2005, הייתה המסעדה הראשונה בארץ בה הושקע בהקמתה סכום של מיליון דולר.מסה, בעיצובו של האדריכל אלכס מייטליס, נחשבת לאחת המסעדות היפות בארץ, וזכתה במהלך השנים לתשומת לב מיוחדת בנושא העיצוב, והמגזין Wall Paper בחר בה כאחת מחמישים המסעדות היפות בעולם.

המסעדן איציק המל סירב להגיב לדברים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!