טיים אאוט timeout

שוק צפון מציג: ספיישל שפים בימי רביעי

| מאת: נועה רוזין

שיפודי דגים על גריל יפני, סנדוויץ' שוקולד עם מחית פיסטוק ופיצות טריות מחומרי גלם שהגיעו בבוקר לדוכנים - אלו רק חלק מהדברים שתמצאו בימי רביעי בשוק צפון

  • https://static2.timeout.co.il/media/2016/01/sizes/שוק-צפון-מימין-לשמאל-איקה-כהן-אבנר-לסקין-מיכל-אנסקי-רותי-רוסו-יובל-בן-נריה-דיוויד-פרנקל-ורועי-חמד_h_wo_680_382.jpg
השפים של שוק צפון. צילום: יח"צ

מחפשים בילוי טעים בלי לצאת מהמזגן? במהלך חודש יולי, ובימי רביעי בלבד, ירקחו השפים של שוק צפון ספיישלים מחומרי הגלם העונתיים של השוק. כל שף יציע מנות מיוחדות שלא יוצאות בשאר ימות השבוע ומתאימות למזג האוויר הנוכחי. בנוסף, יוצעו דילים של אלכוהול שילכו נהדר עם הנשנושים.

סנדוויץ' שוקולד של איקה כהן. צילום: אנטולי קריניצקי

סנדוויץ' שוקולד של איקה כהן. צילום: אנטולי קריניצקי

בין המנות: שיפודי דגים ופירות ים על גריל יפני של יובל בן נריה ממיאזקי (48-59 ש"ח) וסנדוויץ' שוקולד שמורכב משכבות שוקולד לבן, מחית אגוזים וופל, שבבי ומחית פיסטוק של השוקולטיירת איקה כהן (28 ש"ח). "החופש הגדול הגיע ואנחנו בכוננות שוקולד לילדים שיצאו לחגוג אותו" מספרת כהן, "בתפריט ילדים יש שברי שוקולד עם הדפסים של סמיילים וקומיקס (28 ש"ח ל-80 גרם), שוקולד על מקל עם ג'לי בלי/M&M/דובוני ג'לי (8 ש"ח לסוכריה). הגדולים יוכלו ליהנות מעוגיות חדשות של שוקולד לבן עם טונקה (12 ש"ח) ועוגיות שוקולד דולסה עם עוגיית סבלה בפנים (12 ש"ח)". החל מהיום תוכלו למצוא אצל איקה גם מכונת קפה למכורים בלבד: מנת אספרסו עם שוט שוקולד מעורר (12 ש"ח).

יובל בן נריה. צילום: איליה מלניקוב

יכין שיפודי דגים על גריל יפני. יובל בן נריה. צילום: איליה מלניקוב

אבנר לסקין מהדוכן רק היום יחליט באותו היום מה יבשל מהסחורה הטרייה שהגיעה לשוק "אנחנו עוברים אצל מוסי הדייג בשוק ובוחרים את הסחורה הטרייה ביותר ממנה נכין את הספיישלים" מספר לסקין, "לתחושתי ברביעי הקרוב נכין סביצ'ה של דג טרי בסגנון קאריבי עם מנגו, צ'ילי וכוסברה".

אבנר לסקין (צילום: חיים יוסף)

מתכנן על סביצ'ה טרי בטעמים קאריבים. אבנר לסקין (צילום: חיים יוסף)

גם דיוויד פרנקל מפרונטו קיוסקו יכין פיצות ופסטות טריות על טהרת חומרי הגלם הטריים, "זו ההגדרה המושלמת למסעדה בשוק" מספר פרנקל על ימי רביעי, "יש לי טאבון, גז, בצקים ומלא דוכנים מלאים סחורה טובה מסביבי. אני מסתובב ביניהם ובוחר את חומרי הגלם שהכי קורצים לי: זוקיני, תרד – כל מה שיש טרי, ומהם אכין את הספיישלים".

פרונטו קיוסקו. צילום: אנטולי מיכאלו

דיוויד פרנקל בפרונטו קיוסקו. צילום: אנטולי מיכאלו

שף ברביעי בשוק צפון, ימי רביעי החל מ-6.7, ראול ולנברג 20 תל אביב

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: f2fadbfc0df0