Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

אלנבי בלהבות: הטאקו מהתדר זוכה לבית קבוע

אחרי הפופ אפ הבוער בתדר מתפנים היזמים הצעירים לפתיחת מסעדה מקסיקנית קבועה

לוס ברנינג טאקוס. צילום: יולי גורודינסקי
לוס ברנינג טאקוס. צילום: יולי גורודינסקי
5 בינואר 2015

אחרי שהיזם מיכאל גורביץ' והשף איתמר לבינסון העבירו את הקיץ בפופ אפ של התדר, הם הבינו שהעיר רעבה לטאקוס. שניהם חיו לא מעט שנים בניו יורק וידעו ששם אוכל מקסיקני הוא תאווה גדולה, אבל פה הם רצו לבחון את השוק בזהירות.

הידע הראשוני של הצמד על נפלאות האוכל המקסיקני הגיע על בסיס חברות עם בעלי הטאקו טראק בברוקלין. כך גורביץ' ולבינסון למדו את סודות הכנת התירס החרוך במיונז ובבלילה מיוחדת (17 ש"ח) ואיך להכין צ'יקן טאקו (34 ש"ח) – את שניהם הם מגישים במקום. משם לבינסון כבר ידע איך להמשיך בעצמו עם קסדיה (29 ש"ח), טאקו פיש ממוסר ים טרי (39 ש"ח) ושרימפס טריים (47 ש"ח).

לא תמצאו פה דגים בימי ראשון, כי לא מטמינים פה דגים קפואים בפריזר. גורביץ' מבטיח שכל חומרי הגלם טריים, הטאקוס והנאצ'וס מיוצרים במקום, והלקוחות מוזמנים לשבת בנעימים על הבר שעיצבה אחותו של מיכאל, נועם גורביץ'. קוקטיילים כמו ספייסי מרגריטה ובלדי מריה על טקילה יעניקו לאלנבי זווית חדשה.

לוס ברנינג טאקוס, אלנבי 47, 4800128־054, ראשון־רביעי 12:00־2:00, חמישי־שישי 12:00־4:00, שבת 19:00־2:00

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!