"בייגל קפה" עולה על הטרנד של הרגע עם סניף הבייגלים הגדול בעיר

השתלטותם של עיגולי הבצק עם החור על סצינת האוכל התל אביבית נמשכת עם מקום רביעי (!) בחודש האחרון שמוקדש כולו לבייגלים, והפעם לא מדובר במתחרה קטן - סניף 160 מ"ר של "בייגל קפה", שכולל כל בייגל שתוכלו לרצות וגם מאפינס וסינבון ומשקאות בסגנון סטארבאקס. "אנחנו מקבלים תגובות מדהימות שהבאנו את ניו יורק לתל אביב"
בדרך כלל אנחנו מחזיקות מעצמנו כמי שיודעות לזהות טרנדים עוד לפני התהוותם, לכן רק לפני מספר ימים פרסמנו את רשימת תשעת הבייגלים הכי טובים בעיר כמבשר לבוא הטרנד. ליטל דיד ווי נואו שרק התחלנו, ושכבר עכשיו מתחילים הסימנים למגיפה. רשת בייגל קפה משלימה את המספר לעשירייה עגולה, וזורקת פנימה גודיז ממיטב הקונדיטוריה האמריקאית, ולנו רק נותן ליהנות מכל האמריקה הזה לפני שאין יותר אמריקה אז ווי נואו איט.
>> הולך בתלם: שף ענר בן רפאל פורמן פותח מסעדת קז'ואל לכל המשפחה
בייגל קפה נולד לפני 15 שנים בירושלים כשהבעלים תומר ושמרית תותי, בני זוג והורים לארבעה, זיהו ביקוש למאפה העגלגל. הם הקימו רשת כשרה למהדרין – ומיד ניגע גם בזה – ובה עשרה סניפים שפועלים בעיקר בקניונים באזור ירושלים והשרון. לתל אביב הם הגיעו עם רעיון שונה בתכלית – שילוב של מאפייה ודלי שהוקם בהשקעה של 1.8 מיליון ש"ח. "חיפשנו המון זמן את המיקום המדויק שיש בו תמהיל של משרדים ושכונה", הם אומרים על הבחירה במתחם לנדמרק שברחוב הארבעה, ומספרים על הייפ כבר מהיום הראשון. בימי שישי, שאמורים להיות שקטים יחסית, נרשם עומס מצד תושבי האזור ומבקרים משרונה. "כשכל המשרדים סגורים, גילינו את תושבי השכונה שהתרגשו לפגוש אותנו. אנחנו מקבלים תגובות מדהימות שהבאנו את ניו יורק לתל אביב".

מוצר הדגל הוא כמובן הבייגל, שנמכר ככריכים מובנים או להרכבה עצמית. באגף הראשון תמצאו סלמון מעושן וגבינת שמנת קלאסי, בייגל קפרזה עם מוצרלה, עגבניות שרי ובלסמי, בייגל אבוקדו, כריך סביח, בייגל פיצה ועוד ועוד (42-44 ש"ח), והכל בבייגל לבחירתכם – מרגיל, שומשום ובצל ועד בייגל מקמח מלא או לל"ג. במחלקת ההרכבה העצמית כל האפשרויות פתוחות: מתחילים בבחירת הבייגל ומשם ממשיכים לסלטים, ירקות טריים ותוספות כגון סלמון מעושן, ביצה קשה ואקסטרה גבינת שמנת בטעמים, שמייצרים סנדוויץ' קאסטום מייד.

לשאלה האם אכן הבייגל חזר לאופנה הם משיבים בחיוב שמכתיב מגמת צמיחה מהירה. "כיום אנחנו בשיא ההתפתחות שלנו. בשנתיים האחרונות כמעט שילשנו את הרשת ואנחנו עם צפי של עוד חמישה סניפים רק בשנה הקרובה. בייגל הוא אמנם מוצר אמריקאי אך הוא תופס תאוצה בעל העולם. בקטאר, דובאי ואיחוד האמירויות, כל בית קפה שני הוא בייגל סטור, ובלונדון יש בייגליות מטורפות. בישראל הקהל אוהב את האפשרות להרכיב כריכים מושחתים ואת בר הסלטים העשיר".

שטחו הגדול יחסית של הסניף, 160 מ"ר, מאפשר להוסיף לתפריט עוד פריטים בסגנון אמריקאי כגון מאפינס וסינבון, פראפוצ'ינו מוגזם עם ובלי קפה ומשקאות בסגנון סטארבאקס. את השחיתות מאזנים סלטים בהרכבה עצמית, ארוחות בוקר וקישים, כך שהמקום נותן מענה לכל העדפה תזונתית והרכב משתתפים. הסעיף האחרון מכתיב גם את הכשרות, שרלוונטית במיוחד למשרדים שבסביבה.

"מגשי אירוח וקייטרינג הם אחד המוצרים המרכזיים שלנו. כיום בכל חברה מספיק שיש מישהו ששומר כשרות כדי שה-HR יחפש עסק כשר. זו מגמה חוצת גבולות ולכן שדרגנו את המוצר לפרימיום, לא כמו משהו שמקבלים בבני ברק". כנהוג בארה"ב תוכלו לרכוש כאן בייגלים בשקיות להקפאה וגם סלטים ומאפים מתוקים ולפתוח שולחן בבית כאילו הייתם במנהטן, אבל רק בכאילו כי אתם בכלל תקועים במשרד בלב תל אביב בשעה שדורשת הזמנת בייגל. אז שמעו, יש לנו מקום להציע לכם.
הארבעה 13, ראשון-חמישי 18:00-07:00, שישי 14:00-07:00, להזמנות ומשלוחים