בראנץ' חדש של השף תומר אגאי. וזהו, זה כל מה שאתם צריכים לדעת

נשאר מקום לקינוח? הבראנץ' של צ'נה (צילום אסף קרלה)
נשאר מקום לקינוח? הבראנץ' של צ'נה (צילום אסף קרלה)

טוב בסדר, יש עוד כמה פרטים שבטח תרצו לשמוע. למשל, שזה קורה במסעדת צ'נה, ושתוכלו לטרוף שם, בין היתר, ברוסקטה עם אבוקדו וביצים רכות, פיצטה פריכה מהטאבון ואת הפרנץ' טוסט עם גלידת וניל ורוטב קרמל מלוח שאתם מריירים עליו ברגעים אלה ממש

1 באוגוסט 2022

בין עוד ריאליטי רפש, רכילות על דוגמניות או הכנה לבחירות, אנו תמיד נבחר להתנחם בבראנץ'. כעת לרשימת הבראנצ'ים הטובים ביותר שלנו נוספה, לפחות באופן זמני, סדרת בראנצ'ים בצ'נה, המסעדה של שף תומר אגאי (סנטה קתרינה).

בין הים התיכון לאיטליה (צילום אסף קרלה)
בין הים התיכון לאיטליה (צילום אסף קרלה)

ארוחות הבוקר הים תיכוניות־איטלקיות מוגשות בחלל פנימי ממוזג ובפאטיו הירוק. מהטאבון הגדול שבפינה נשלפת פוקאצ'ה לוהטת עם ירקות ושום קונפי כהקדמה למנות בראנץ' סקסיות. איזה? נגיד סלט קיסר וסלמון צלוי בפחם; או קרודו דג ים לבן עם חריף אדום מותסס, שמן זית, בצל ירוק וליים; פריטטה בירקות וגבינת המאירי ופיצטה פריכה, שנאפות גם הן בטאבון ועוד. מנות ביצים, הלב של כל בראנץ', נוכחות גם כן: ברוסקטה עם אבוקדו וביצים רכות, קרואסון חמאה במילוי אגז פלורנטין וסטייק אנד אגז מנתח סינטה בתוספת צ'יפס (34-93 ש"ח).

פתיחה טובה לסופ"ש. הבראנץ' של צ'נה (צילום אסף קרלה)
פתיחה טובה לסופ"ש. הבראנץ' של צ'נה (צילום אסף קרלה)

את שיתוף הפעולה עם חברת נספרסו תרגישו בעיקר בתפריט הקינוחים ובקוקטיילים. פרנצ'ספרסו – פרנץ' טוסט עם גלידת וניל ורוטב קרמל מלוח; ואפוגטו – קומבינציית החום־קור המושלמת מגלידת טונקה ואספרסו, חותמים את הארוחה בטעם מתוק־מריר מאוזן. ברשימת הקוקטיילים תמצאו Summer Espresso Tonic מקפה, ליים, נענע וטוניק; Wake Up! מאספרסו ארוך, ליקר קפה, גראפה ישראלית וקרם דה בננה וגם Almonds are Girl's Best Friends – דרינק מזרח תיכוני חדש קריר ובועט על בסיס אספרסו כפול, רוזטה וקציפת חלב שקדים.

פרחים, אווירת בוקר שישי ומוזיקה נעימה מבטיחים התחלת סופ"ש בנימה אופטימית, ולפני שהולכים הביתה מקבלים גם מתנה קטנה. כן, כמו בימי הולדת ביסודי. מה צריך יותר מזה?
צ'נה, שישי (5.8, 12.8, 19.8, 26.8), 12:00-16:00