ג'וי זה ג'וי: ג'ויה סינמטק ממתגת את עצמה מחדש כמסעדה תל אביבית מוצלחת
ברשת המסעדות ג'ויה הבינו שהסניף הלב תל אביבי חייב להיות שונה מאחיו שבפזורה, אז הם גייסו את השף רוברט קלוגר. יאללה בלגן

ג'ויה, רשת המסעדות האיטלקיות, נחשבת מודל לאירוח משפחות. אלא שמנכ"ל הקבוצה, גיא בליס, הגיע למסקנה שלא נכון לרשת להתעקש על מודל אחיד. מה שהולם את המסעדות בהרצליה וברמת החייל לא מתאים בהכרח ללב תל אביב. בליס גייס את השף רוברט קלוגר (אקס הרברט סמואל, רפאל, סושיאל קלאב ומיכאל) כדי לבנות קולינריה חדשה וממוקדת יותר בסניף שבסינמטק.


התפריט הארוך קוצר משמעותית, והמנות החדשות מתוחכמות ודוברות תל אביבית עדכנית. רביולו של שכונת שפירא היא מנה המורכבת מרביולו חלמון גדול שיושב על קרם פרש עם חזרת, במרקם לבנה, מתובל בסומאק, על עלי תרד (53 ש"ח). מנת ה“ברזואלה עבודת יד" כוללת נקניק סינטה ביתי ומוגשת על צלחת גדולה עם ברוסקטות (48/26 ש"ח) ומנה של ספגטי דק המוגש עם בוטרגו, פרמזן וחלמון (54 ש"ח). יש גם רוטולו דלעת ותרד (68 ש"ח), ונתח קצבים על פולנטה (88 ש"ח). אפשר גם להזמין פיצות מהטאבון, כולל פיצה טבעונית עם תוספות לפי בחירה (49־68 ש"ח). ג'ויה החדשה מתנהגת כמו תל אביבית אמיתית וממציאה את עצמה מחדש. נותר לה רק למצוא את היכולת להתחרות בכל הצעירות בטרנד הפיצות העכשווי.
