ביכורי מכולות: דראג סטור

דראג סטור היא אחת מ-14 המכולות שעושות את תל אביב. שאלנו את הבעלים ירון קרביץ מה גורם לו לקום כל יום לעבודה וביקשנו ממנו מתכון שכדאי שנאמץ לשבועות

המתכון של דראגסטור: רביולי ברוטב שמנת. צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: אינה גוטמן
המתכון של דראגסטור: רביולי ברוטב שמנת. צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: אינה גוטמן
23 במאי 2017

תוכן ממומן | גד 

ירון קרביץ, 64, מתגורר בתל אביב

ירון קרביץ. צילום: מיכאל נחמיאס
ירון קרביץ. צילום: מיכאל נחמיאס

"בעברי הייתי כלכלן, ואת הלימודים עשיתי בארצות הברית. כסטודנט עבדתי שם בסבן אילבן ורציתי להקים אחת כזו בעצמי, בתקופה ההיא לא היה בישראל משהו בסגנון. אנחנו פתוחים 24/7, ובדרך כלל מגיעים מגוון לקוחות שעושים אצלנו השלמות. אני מרגיש שגם היום אני מיישם את מה שלמדתי בכלכלה בתפעול העסק, העבודה מחייבת אותי תמיד לחשוב קדימה ולהיות הכי טוב במה שאני עושה".

מה הדבר שאתה הכי אוהב בעבודה שלך?

"אני אוהב לראות את הלקוחות מרוצים ובעיקר לומר להם שיש את הדבר שהם מחפשים".

המתכון של דראג סטור: רביולי ברוטב שמנת

החומרים ל־6 סועדים:
1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה, או במילוי אחר, מבושל לפי הוראות היצרן.

לרוטב:

1 בצל קטן קצוץ דק
30 גרם חמאה
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות ליקר קואנטרו או קוניאק
50 גרם גבינה כחולה
מלח
פלפל לבן
½ כפית אגוז מוסקט

להגשה:

100 גרם פרמזן-גרנה פדנו מגוררת דק

אופן ההכנה:

הרוטב: במחבת ממסים חמאה ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מצמצמים מעט את השמנת (מבשלים תוך כדי רתיחה כמה דקות), מוסיפים ליקר, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וגורגונזולה ומערבבים עד להמסת הגבינה. מנמיכים את האש ושומרים את הרוטב חם.

ההגשה: יוצקים מחצית מכמות הרוטב לקערה מרכזית, מניחים מעל את הרביולי, מפזרים מעל חצי מכמות הגרנה פדנו, יוצקים את יתרת הרוטב, מפזרים את הגרנה פדנו שנותר ומגישים מיד.

דראגסטור 24/7 | אבן גבירול 193, פרישמן 61, דיזינגוף 158