Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הכל דבש: הזמרת רובין מוציאה קולקציית קפסולה בעיצובה

הדבר השני הכי טוב אחרי חיבוק מרובין הוא ללבוש בגד שהיא עיצבה - וזה קורה. שיתוף פעולה חד פעמי של הזמרת השוודית ומותג בגדי הספורט ביורן בורג יוצע בקרוב למכירה. אנחנו מתרגשים

הקולקציה החדשה של רובין בדרך! רובין בהופעה. צילום: GettyImages
הקולקציה החדשה של רובין בדרך! רובין בהופעה. צילום: GettyImages
12 בפברואר 2019

רובין לא מתכוונת לצאת לנו מהרדאר בקרוב, ואנחנו לגמרי בעד. זמן קצר אחרי שהוציאה אתאלבום הסולוהראשון שלה מזה שמונה שנים, היא מכריזה על הצעד הבא שלה ומבטיחה שבקרוב מאוד נוכל ללבוש בגדים בעיצובה, כאלה שיתאימו בול כשאנחנו רוקדים ובוכים במקביל.

אחרי שמועות, הבטחות וקטעי ראיונות המתייחסים לשיתוף פעולה עתידי עם מותג בגדי הספורט השוודיביורן בורג, נפתחעמוד האינסטגרם הרשמישל שיתוף הפעולה המיוחל המציג את הלוגו ההו-כה-רוביני. לוגו הרטרו הכתום לקולקציית הקפסולה בעיצובה של רובין ממשיך את הקו של עטיפת האלבום Honey, ונראה למעשה כמו עטיפת תקליט מהאייטיז, בצירוף הסלוגן שמלווה את הקולקצייה, "היו אמיצים ואדיבים".

עוד כתבות מעניינות:

ברינגינג דושי בק: ג'סטין ביבר השיק את ליין הבגדים החדש שלו
המעצב שהפך את מותג The North Face להצהרה קווירית
המאייר ומעצב החולצות הכי בועט שעבר לכם מתחת לרדאר

חשיפה של מגוון פריטים קרתה אתמול בסרטון שעלה לעמוד האינסטגרם של המותג. בסרטון מוצג זוג – גבר בהיר עור ואישה כהת עור – מסתכלים זה בזה ומתנשקים כשברקע מתנגן השיר "Send to Robyn Immediately". סווטשירטים נעימים למראה, טרנינגים קלילים, טייצים ועל כולם מתנוסס הלוגו של רובין? כן! צריכים! עכשיו!

בראיוןלמגזין VOGUE, רובין סיפרה שעל הקולקציה עבדה עם הסטייליסטית נעמי איטקס והמעצב אנדרס האלת'. וכי פריטי היוניסקס מושפעים מסגנון הטום בוי שאהבה ללבוש כשהיתה נערה בשבדיה.

רובין בהופעה בניו יורק, 2011 (צילום: gettyimages)
רובין בהופעה בניו יורק, 2011 (צילום: gettyimages)

אם הקולקצייה חסרת המעוף של ג'סטין ביבר אזלה במהירות שיא, אנחנו מתארים לעצמנו שרובין תצטרך לייצר כמות מכובדת של בגדים להשקה.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!