קציצה רעננה: 3 המבורגרים חדשים בעיר. הכי נעים להכיר

העיר הזו ראתה דברים רבים באים והולכים, אבל יש משהו שאנחנו בטוחים לגמרי שלא יעלם לעולם - המבורגרים חדשים. יש לנו 3 קציצות חדשות שמחפשות להכיר, ואין ספור סיבות למה המבורגר יעשה לכם את היום לקצת יותר טוב - בין אם הוא מירושלים, מהניינטיז או ממש מכאן
בכל חוסר היציבות של תעשיית האוכל המקומית, יש דבר אחד שאפשר לסמוך עליו תמיד – הזרמת רצף המבורגרים תדיר לתוך העיר, ויהי מה. הקציצה האמריקאית כבר השתלטה על העיר, ואף טרנד ראמן או ארוחות חלוקה לא הולכים להוריד את ההמבורגר מכס המלכות. היום בחרנו להמליץ על שלושה המבורגרים חדשים בעיר, כדי לתת כבוד למלכה. לא טוב לכם? תחזרו ביום אחר.
>> המון אוכל למחשבה: דירוג כל המסעדות של אייל שני בתל אביב
>> ציר הרגע: 10 קערות הראמן הכי טובות בתל אביב
כל הדרך מירושלים // איוו סטייק אנד בורגר
למה כדאי: כי מדובר בקצבייה, בראש ובראשונה – מה שמבטיח בשר עסיסי וטרי, מה גם שהשמועות על טעמי הבשר של איוו עשו את כל הדרך מעיר הבירה, ככה ששמו של הדוכן כבר נלחש בין חובבי המבורגר כיעד נסיעה עוד לפני שהתמקמו בלוקיישן הצפוני-אך-נוח של שוק הנמל. עכשיו הזמן לבדוק אם הירושלמים מבינים על מה הם מדברים.
מה טעים: כלומר, שמענו ששיפוד הפלאנק סטייק מוצלח, אבל באנו בשביל ההמבורגר, ויש רק אחד כזה בתפריט
אווירה: שוק, נמל. מה עוד צריך?

בחזרה משנות התשעים // 90s
למה כדאי: כי אם הכרתם את האוכל של פאדי יעיש בחצר גולדמן, אתם יודעים שלא מדובר בסתם צ'יזבורגר. השף שעזב את ירדן בעקבות אהבה, הגיע למסעדה היפואית כשוטף כלים והפך במהלך 20 שנות עבודה לשף של המקום לא ויתר כשהעירייה בחרה לסגור את העסק. במקום להתמרמר, הוא פתח בחסות המסעדה ההיא דיינר ניינטיזי למהדרין שנטוע בזיכרון ילדות אמריקאי, אבל עם טוויסט של המטבח הערבי,
מה טעים: את זיכרון הילדות של פאדי, שבניינטיז נשלח לקנזס סיטי כדי לעבור טיפול עיניים מיוחד, אבל נשאר עם זיכרון של צ'יזבורגר מיוחד במקום. ״זה טעם שאני לא אשכח בחיים. זה היה צ׳יזבורגר פשוט אבל היה חלומי. מאז אני רק חושב איך להצליח לשחזר אותו״, אמר פאדי, ולכם נשאר רק לראות אם הצליח.
אווירה: ג'ינס ויעל בר זוהר.

מהצפון הלא באמת רחוק // גרינברג
למה כדאי: כי אם התעצלתם עד עכשיו להגיע למתחם גרינברג כדי לטעום את ההמבורגר הנפלא של אורי גרינברג, אז ההמבורגר בא אליכם. הסניף השני נפתח ממש בלב העיר, ברחוב שינקין הומה המעדניות, והוא מציע את אותו בורגר באמת נהדר, רק קרוב יותר (מה שאומר שגם משלוחים, בהמשך, יהיו לכל חלקי העיר). אם טעמתם, אתם כבר יודעים למה זו בשורה של ממש.
מה טעים: נו מה – המבורגר מבשר מקומי שמרכיב קציצה עסיסית ומתובלת היטב, אליה מוסיף עשת רוטב XO ייחודי ועז טעמים. הכל מוכן במקום טרי ומרגיש כמו בורגר מהחלומות של פאדי. היי, אולי הוא צריך לבקר פה. יש גם סמאשבורגר שמוגש אך ורק במקום, אבל עוד לא ניסינו.
אווירה: שובר שגרה מכל המעדניות ובתי הקפה באזור.
