טעם של עוד: המסעדנים והשפים שעושים את החיים שלנו טעימים יותר
16 שנים, 16 נבחרים: טיים אאוט חוגג יום הולדת ואנחנו בוחרים את האנשים שריגשו, ריתקו והפתיעו אותנו מהגיליון הראשון ועד היום

קאב קם. צילום: נמרוד סונדרס
- שחר סגל הפך את התופעה הירושלמית הכושלת כלכלית של אייל שני לפורמט תיאטרלי תל אביבי שסוחף את העולם.
- חיים כהן מחלוצי המטבח העילי בעיר מאז ימי קרן ועד מטבח הטראש של דיקסי, שחוגג 25 שנה של פעילות מסביב לשעון.
- שיראל ברגר הציתה את מהפכת המטבחים מבוססי הצמחים בעיר והביאה ריגושים חדשים לבליינים המליאנליים שכבר ראו הכל.
-
opa. צילום: תומר הלפרין
- נתי מנשה איש הויטרינה שהביא את נצנוצי אל איי אל סצנת אוכל הרחוב המקומית.
- אורנה רסקין מקיטון חיה ובועטת גפילטעפיש במאבק אינסופי לשמור את תרבות השמאלץ של השטייטל.
- אורנה אגמון ואלה שיין מיקומו את שינקין כתופעה תרבותית, ואפו ובישלו מטבח מקומי מוקפד עד אין קץ עד שנטשו אותנו השנה.
-
לביבות בטטה, אורנה ואלה. צילום: אנטולי מיכאלו
- קבוצת האימפריאל הרבה אלכוהול זרם מאז האימפריאל בר ובינתיים הושקו הלה אוטרה והבושוויק אבל המורכבות התיאטרלית נותרה.
- אורי שפט אין פלא שהבבקה של האופה ממוצא דני כבשה את מנהטן.
- ארז קומורבסקי ליקט את סודות האפייה בפריז ובסן פרנסיסקו ואז הנחיל לנו את כל מה שצריך לדעת על בישול מחומרי גלם מקומיים בגליל.
- אריאל רוזנטל משווארמה ועד בוריק, הקוסם הוא המקום אליו תבואו עם תיירים כדי להכיר להם את נפלאות אוכל הרחוב המקומי.
- רפי כהן פתח את עידן השף הכוכב וקצת איבד את זה. כולנו מחזיקים אצבעות שעוד ישוב.
-
טורטליני לובסטר ב"רפאל". צילום: אנטולי מיכאלו
- ארי ויורם ירזין קבלו: עד העצם, פסטלינה, צ'ימיצ'נגה, זוזברה, בירבנבאום ומנדלבאום, טוני ווספה, מגזינו.
- יובל בן נריה יצר מהטיולים ברחבי אסיה את טאיזו שהיא מסע קולינרי מרהיב.
- יריב מלילי בנה בית (וגם בר) שמוקדש לאובססיה למטבח התאילנדי, וגידל במיוחד חומרי גלם חיוניים לבישול.
-
יריב וסונן מלילי. צילום: איליה מלניקוב
- יריב הדרו איש ברוקלין שהיה נביא הפיצה הנפוליטנית בעיר.
- אבו חסן עלי קרוואן הוא אגדה עירונית. כיום, כשהבנים לקחו פיקוד, נדרש להכיר בתופעה כאתר מורשת.