יוסי שטרית עף על טרנד הדונר ומפרגן לאנימאר. זאת העיר שלו
"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: יוסי שטרית, השף האהוב שפתח לא מזמן את היבה, בוחר את ההמבורגר והדונר האהובים עליו ומפרגן לכמה קולגות
ויסקי בר מוזיאון
בלי חנופה וללא קשר לכך שאני אוצר את מתחם DNA בעזריאלי ששייך לאותם בעלים, הוויסקי מוזיאון הוא מקום יוצא דופן שיש בו יותר מ־1,400 בקבוקי ויסקי. הגעתי בגלל הוויסקי ונשארתי בגלל גרישה, שבשבילו שווה להגיע. הבחירות שלו מנומקות בוויסקי וגם באוכל והוא יוצר עבור האורחים טיול ענק ומלא ידע מסביב לעולם. דוד אלעזר 27, מתחם שרונה
ג'ורג' וג'ון
תומר טל מבשל אוכל סופר מגניב, טעים ומחובר לישראל, שנותן אמירה עכשווית על הקולינריה בארץ. אוארבך 6, תל אביב
אנימאר
אכלתי באנימאר כבר פעמיים או שלוש ובכל פעם היה מצוין, טעמים בועטים וחיבורים מעניינים ומבריקים. אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשף הלל תווקולי נכנס לנעליים הגדולות של רפאל והוא עושה עבודה מטורפת. אני ממליץ מאוד על אנימאר ושולח אנשים לאכול שם. הירקון 87, תל אביב
גרטי
אני יותר איש של מסעדות אבל עפתי על הדונר של גרטי. פגז, מלך הדונר של ישראל. יום טוב 17, תל אביב
GDB
ההמבורגר הפייבוריט שלי. ג'ורג' הוא איש המקצוע שאני אולי הכי מעריץ בתל אביב מבחינת עומק והתייחסות לבשר. אבן גבירול 22, תל אביב
>> אכלנו בהיבה החדשה של יוסי שטרית ואנחנו עדיין מרחפים
>> המסעדות הכי טובות בתל אביב: מי בפנים ומי בחוץ?