כאן תמצאו את הלחם הכי טוב בארץ. העיר של מתן אברהמס

מתן אברהמס (צילום דן פרץ)
מתן אברהמס (צילום דן פרץ)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: האיש והסטייקים ממסעדת הדסון ששומר חסד נעורים לחומוסיה המשפחתית בצפון העיר, ומכתיר את המסעדה הכי ישראלית שיש

1. וויילד ברד

הלחם הטוב ביותר שיש בארץ כרגע, בפער. אני אוהב את הקונספט של מקום קטן ומהודק שעובד רק ארבעה ימים בשבוע ואת ההתמקדות במוצר אחד, שנעשה בצורה הכי טובה. מנת הלחם והעגבניות שמוגשת שם היא לא פחות מגאונית – עגבנייה קלופה וחתוכה עם מלח טוב ושמן זית טוב ופרוסת לחם ליד.
Wild Bread

ווילד ברד (צילום: אייל פרוינד)
ווילד ברד (צילום: אייל פרוינד)

2. חומוס אסלי

עסק ששייך למשפחה שלי אבל מותר לי לפרגן כי זה מקום שקיים כבר 30 שנה והוא שורד את כל התהפוכות והאופנות, ונשאר חומוסייה של פעם – מקום שכיף לשבת בו והכול טרי וטעים.
דיזנגוף 338

3. ג'יאקונדה

אם האדם צועד על קיבתו אז האדם המפותח גם יודע לשתות. רושפלד כתב על ג'יאקונדה – "נוזלים משני חיים" שזו הגדרה יפה. יש שם את אחד מאוספי היין המעניינים והטעימים בעולם, מקום שמבחינתי הוא עוגן לאיכות ולטעם טוב.
פרישמן 73

4. חנן מרגילן

אם כבר להיות פועל ולאכול במסעדת פועלים, אז שזו תהיה חנן מרגילן. הדושפרה הכי טעים שיש וכבד עגל עם שומן טלה. מסעדה טובה שתמיד כיף לאכול בה.
מסילת ישרים 15

5. ברוט

בעיני זו המסעדה הכי ישראלית, הכי מעניינת ובעיקר הכי טעימה שיש היום.
נחלת בנימין 36