יש לה בלוג פופולרי לאפייה ומתוקים. מאיפה היא שואבת השראה?
"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: נטלי לוין מעוגיו.נט שבוחרת מסעדה ובר אהובים אבל מתמקדת בעיקר בכל מה שמתוק בעיר
1. אוזריה
מקום שאני הולכת אליו המון בגלל שילוב מושלם בין אווירה, אוכל ואלכוהול. תמיד כיף לי לשבת שם, בשישי בצהריים או באמצע השבוע בערב מוקדם. מרוב שמכירים אותי אני מרגישה באוזריה כמו בבית ומאוד אוהבת את השפית אביבית פריאל.
מטלון 44
2. אימפריאל
הגו טו של נמרוד בן זוגי ושלי בכל פעם שאנחנו חוגגים אירוע משמח. ההפי האואר שלהם הוא בעיני הכי שווה בעיר והכל תמיד מדויק, האווירה והאלכוהול.
הירקון 66
3. איקה+קרדינל
שני ה־מקומות לשוקולד בעיר, שחייבים מבחינתי להיות יחד. שניהם חברים ואין מצב שאני באבן גבירול ולא נכנסת לאלי או לאיקה ביד חרוצים. אני אוהבת את שילובי הטעמים שלהם. הם מאוד שונים, אבל כל אחד מהם מדהים בדרכו.
יד חרוצים 11; אבן גבירול 60, שינקין 27
4. אלון שבו
חבר קרוב והקונדיטור הכי מוכשר שפועל בתקופה הזו. שילובי הטעמים שלו טובים ולא מתוקים מדי, דבר שהרבה קונדיטוריות חוטאות בו עד שמרוב סוכר לא מרגישים את הטעם. אלון מייצר גם מאפים מלוחים ומתוקים וכל ביס מרגיש כמו קפיצה קטנה לפריז.
צ'לנוב 22
5. גלידריית ארטה
הגלידה שמכינים שם טעימה מאוד, והיא הכי קרובה בעיני לאיטליה מכל הגלידריות בארץ. בארטה יש טעמים ייחודיים והפיסטוק שלהם הכי טעים בעולם.
נחלת בנימין 11