פחר פחר (הלבנטיני) מכור מילדות לאותו חומוס. אתם יודעים לאיזה
"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: הבעלים והשף של מסעדת הבשרים הלבנטיני מרגיש את הנשמה בכל ביס בשיפודים של דלידה ומאוהב בכל ביס שבונה השף גיא אריש
1. הכרמל 40
רוסתום הוא חבר ילדות שמביא את הדגים ופירות הים הכי טריים וטובים, שאפשר לקנות גם הביתה ולקבל בתוך סנדוויץ' דייגים בדוכן. בכל מה שקשור לדגים – רוסתום הוא הכתובת.
הכרמל 40
2. שילה
בעיני זה כבר זמן רב שזו המסעדה הכי טובה בארץ. בלי הרבה תחכומים ופוזה עם אוכל מחומרי גלם מטורפים, אווירה והשף שרון כהן.
בן יהודה 182
3. משייה
השף גיא אריש עושה שם שמות, כל ביס הוא פשוט לא אמיתי.
מנדלי 5
4. שפודי דלידה
אוי הפיתות של חמודי… כבעל מסעדה שמגישה גם שיפודים, הרוח של חמודי מורגשת בפיתות שלו.
זבולון 9
5. אבו חסן (עלי קרוואן)
מנת המשולש היא התמכרות של החיים. גדלתי על אבו חסן ואני עד היום לקוח קבוע.
הדולפין 1