חמישי אקוסטי: ליין הופעות חיות ובחינם ליד הקרוסלה בנמל תל אביב

עלמה גוב (צילום: עמית בן נון)
עלמה גוב (צילום: עמית בן נון)

החל מיום חמישי הקרוב נמל תל אביב מחזיר את ליין "חמישי אקוסטי", ואתם מרוויחים הופעות חיות של דניאלה ספקטור, עלמה גוב, אלישע בנאי וחמי רודנר על רקע הנוף המשגע באווירת שובו של הקיץ. למה, יש לכם משהו יותר טוב לעשות? אנחנו יודעים שלנו אין

העיר עולה עולה, והעו"ש שלנו יורד יורד, ובנתיים יציאה בתל אביב הופכת לחתיכת משקל יקר על הכיס. כך שאנחנו לעד שומרים בליבנו מקום לאירועים חינמיים כמו קולנוע הפסגה או ירידים למיניהם, ומפעם לפעם – גם לסדרת הופעות חינמיות שצצה בלוקיישנים אהובים בעיר. בשנים האחרונות ראינו כמה כאלו בדרום העיר, אבל אחד הלוקיישנים האהובים עלינו היה דווקא בצפון הישן – על הדק של נמל תל אביב, עם נוף השקיעה היפהפה של העיר.

>> השאלה, עם כל מה שקורה מסביב, היא האם תוכלו לנצח את הק.ג.ב

גם השנה מופעי "חמישי אקוסטי" – סדרת הופעות חיות בנמל תל אביב – חוזרים לספק לנו קצת מוזיקה חיה באוויר הפתוח מדי יום חמישי. במהלך ארבע ימי חמישי מתוך החודשיים הקרובים (8.5-19.6) יגיעו אמנים ישראלים לדק המרכזי בנמל תל אביב, ממש ליד הקרוסלה האייקונית, ויבצעו הופעה חיה תחת כיפת שמיים לכל מי שמעוניין בזאת – אם כי ההופעות על בסיס מקום פנוי, אז כדאי להגיע מוקדם. ומכיוון שההופעות מתרחשות ב-20:00, להגיע מוקדם פשוט אומר להספיק לאחת השקיעות הכי יפות בעיר.

בקיץ זה אפילו יותר יפה. הטיילת בנמל תל אביב אחרי הגשם (צילום: שאטרסטוק)
בקיץ זה אפילו יותר יפה. הטיילת בנמל תל אביב אחרי הגשם (צילום: שאטרסטוק)

סלקשן האמנים עצמו מעיד על מאמץ לגוון ולפנות לקהלים שונים, כאשר מצד אחד דניאלה ספקטור (8.5) ועלמה גוב (15.5) יפנו לקהל צעיר וכנראה נשי יותר, שני האמנים של יוני כבר יביאו רוק אקוסטי לנמל, ואולי גם קהל קצת יותר מבוגר – חמי רודנר (12.6) ואלישע בנאי (19.6) ירימו את הגיטרה, ויספקו פסקול נפלא לתחילת הסופ"ש. הזדמנות נהדרת לצפות באמנים שלא בהכרח הייתם קונים כרטיס להופעה שלהם, אבל עוד עשויים להפתיע אתכם על הנמל.
חמישי אקוסטי, ימי חמישי במהלך מאי-יוני, הדק המרכזי בנמל ת"א, 20:00