מתכון לטרטר בקר עם ערמונים

בשר עם כל דבר: מנה קלילה של טרטר בקר עם טוויסט של ערמונים

טרטר בקר, פופינה
טרטר בקר, פופינה
21 בינואר 2014

שף אוראל קמחי, מסעדת פופינה

המצרכים (ל-4 מנות): 

  • 280 גרם פילה או סינטה בקר נקי וחתוך לקוביות קטנות מאוד
  • 8 ערמונים (רצוי טריים וקלופים, אך אפשר גם משקיות ואקום)
  • 2 כפיות בצל שאלוט קצוץ  
  • 2 כפיות עירית קצוצה
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הערמונים לקוביות בגודל הטרטר ובקערה קטנה מערבבים ומשרים אותם בחומץ בלסמי במשך חצי שעה.
  2. מערבבים את שאר מרכיבי המנה בקערה נפרדת ומוסיפים את הערמונים בחומץ בלסמי, טועמים ומתקנים לפי הטעם.

 

למסעדת פופינה