Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

לראשונה: פסטיבל סרטים ערביים ופלסטיניים יתקיים ביפו

פסטיבל יאפא פילם, שיתקיים בסוף החודש ויימשך שלושה ימים, יקרין סרטים מלבנון, מצרים, מרוקו ועוד לצד הופעות ודוכני אוכל

מתוך הדוקו "עזה" (GAZA | غزة)
מתוך הדוקו "עזה" (GAZA | غزة)

יפו תארח בסוף החודש אירוע מסקרן שכדאי לשים לב אליו: פסטיבל יאפא פילם – שבו במשך שלושה ימים יוקרנו סרטים מפלסטין, לבנון, מצרים, מרוקו, אלג'יר וטוניס. הפסטיבל, המתקיים בפעם הראשונה, יכלול גם הופעות מוזיקה ודוכני אוכל. האירוע יתקיים במרכז המוזיקה ביפו בסוף החודש (31.10־2.11), והכניסה לכל סרט תעלה 25 שקלים.

את הפסטיבל יפתח הסרט "מפאק" (MAFAK | مفك), המספר על אסיר פלסטיני שחוזר לרמאללה אחרי 15 שנה בכלא. הוא מתקשה להתרגל לשינויים שחלו שם ואינו מצליח למלא את תפקיד הגיבור המצופה ממנו להיות (חמישי 31.10, 20:00).

הסרט שינעל את הפסטיבל הוא דוקו על עזה, שהוצג בפסטיבל חיפה ויוקרן כעת בנוכחות הבימאים האירלנדים. הסרט, הנקרא בפשטות "עזה" (GAZA | غزة), נותן הצצה לחיים בעיר – עולם עשיר בהרבה ממה שמוצג לנו בחדשות. הסרט מורכב מפרוטרטים של תושבים המנסים להעניק לחייהם משמעות בתוך קונפליקט תמידי (שבת 2.11, 20:30).

https://www.youtube.com/watch?v=WXqWSyLkmyk

פסטיבל יאפא פילם הוא יוזמה של Jaffa am בשיתוף Roots of Art ובהפקת נאיה הפקות. המנהל האמנותי של האירוע הוא ברטרנד לה דלזיר.

← יאפא פילם, מרכז המוזיקה, שארית ישראל 10 יפו, חמישי־שבת (31.10־2.11), 25 ש"ח לסרט.לאתר הפסטיבל

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!