יוזמה משותפת של מטה ההייטק ומטה משפחות החטופים והנעדרים מציעה לציבור לרכוש "דיסקית מחויבות", המעוצבת כמו דיסקית צה"לית, עם מסר חד וכואב הקורא להחזרתם הביתה מיד. אנחנו מכירים מישהו שממש צריך דיסקית כזאת
המלחמה נכנסת ליום ה-22 שלה, וראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש רק אתמול לראשונה עם משפחות החטופים והנעדרים, לאחר לחץ ציבורי ותקשורתי כבד וכתוצאה מאולטימטום של משפחות החטופים אמש, לפיו יסלימו את המחאה אם לא ימצא זמן לפגוש אותם עד השעה 20:00 בערב. יתכן שהוא פשוט שכח, בגלל עומס האירועים, שיותר מ-220 איש, אישה וילד נחטפו לעזה במתקפת הטרור הרצחנית. ואם כך, ובהתחשב בעובדה שהוא חגג בשבוע שעבר יום הולדת, יש לנו את המתנה המושלמת בשבילו.
מטה מחאת ההייטק, שנבלע בחמ"ל האזרחי של אחים לנשק מאז ה-7.10, יוצא היום ביוזמה משותפת עם מטה משפחות החטופים והנעדרים, למען החזרת האהובים של כולנו הביתה. במרכז היוזמה: "דיסקית מחויבות", מעוצבת כמו דיסקית זיהוי צה"לית, הנושאת את הכיתוב "הלב שלנו שבוי בעזה" בעברית ואת הכיתוב "החזירו אותם הביתה – עכשיו!" באנגלית.
זו לא דיסקית של חיילים
זו דיסקית שכל שרי הממשלה ובראשם ראש הממשלה ושר הביטחון חייבים לענוד!זו דיסקית שעונדים היום הורים של ילדים חטופים בעזה
זו דיסקית שעונדים היום נכדים של סבים וסבתות חטופים בעזה
זו דיסקית שעונדים היום אחים שהאחים שלהם חטופים בעזה
זו דיסקית שעונדים היום בני…pic.twitter.com/Mtq7HG2oj0— ????️????????חגית קלימן – Hagit Klaiman????????????️ (@klaiman14)October 28, 2023
מטה ההייטק השיק הבוקר אתר רשמי לרכישת הדיסקית, וניתן לרכוש אותה גם בכמויות גדולות למקומות עבודה או אפילו לשכונות וישובים שלמים. "המטרה שלנו היא שכל אזרח בישראל יענוד את הדיסקית קרוב לליבו ויזכור את החטופים והנעדרים בכל רגע ביום, ואת המחויבות שלנו להחזרתם שלמים ובריאים הביתה. עכשיו", כך נמסר בהודעה לעיתונות.
עוד הוסיפו יוזמי המהלך הסמלי כי "אנחנו מבקשים לעודד רכישה של דסקיות המחויבות דרך האתר הרשמי, על מנת שכל התרומות יגיעו למטה המשפחות להחזרת החטופים והנעדרים. נודה גם לכל מי שיכול לעלות תמונה עם הדיסקית לרשתות עם ההאשטאג bringthemhomenow#".את הדיסקית אפשר להזמין ולרכוש כאן, וכל ההכנסות, כאמור, יועברו למטה המשפחות. תקליקו.
