Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מבקרי המסעדות של ישראל: מי הכי קשוח ומי נוטה לפרגן?

מי הם מבקרי האוכל הקשוחים בארץ (יש הפתעות), מה הכי מכעיס אותם ומה יחלץ מהם פרגונים? מדרג הקשיחות

מוכנים לאכול? צילום: Shutterstock
מוכנים לאכול? צילום: Shutterstock

מבקר המסעדות הוא אחד התפקידים הנחשקים בשוק התקשורת, אבל הזכות לאכול חינם במיטב המסעדות בישראל לא מגיעה בלי מחיר. מבקר שזכה למוניטין סנובי או קשוח מושך אש מהשפים, המסעדנים והלקוחות כאחד, שלא נדבר על הקוראים המאוכזבים, שיפנו את הזעם על ארוחה גרועה אל המבקר שהמליץ ולא אל מי שבישל אותה. אבל מה בין המוניטין והמציאות? בעזרת החברים מאפליקציית דירוג המסעדותThe Table, בדקנו מי באמת המבקר הכי קשוח בישראל/

לאתרThe Table,להורדת האפליקציה לאייפוןולהורדת האפליקציה לאנדרואיד

[tmwdfpad]

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!