מה רואים הלילה: השפים יוצאים מהמטבח לריאליטי האוכל הכי פרוע
חשבתם שהשפים של מאסטר שף עובדים קשה? נסו להציץ בריאליטי הזה - שני שפים מונחתים בלב שום מקום כדי לשרוד במשך ארבעה ימים בטבע, ובסיום להתחרות באתגר בישול אחד נגד השני על בסיס חומרי הגלם שמצאו בשטח. בואו נראה את אייל שני עושה את זה
העולם שופע בתוכנית אוכל, אין ספק אפילו. ערוצי בישול, תחרויות שפים במיינסטרים, ריאליטי אוכל בנטפליקס וזה עוד מבלי להזכיר אינספור של יוטיוברים שמנסים להסביר איך להכין פירה. כך שעל פניו, העולם לא צריך עוד תכנית אוכל, אבל לפורמט הפשוט הזה יש מה לחדש, והוא עושה את זה עם שפע של אקשן ונופים.
"שפים נגד הטבע", כשמו כן הוא, מציג תחרות של בין שני שפים שמתמודדים לא רק אחד נגד השני, אלא גם מול איתני הטבע. צמד השפים מגיעים מהצד הדקדקני של המתרס הקולינרי, חלקם עבדו במסעדות בעלות כוכבי מישלן, חלקם סתם האכילו את אמריקה, כולם רגילים לעבוד במטבחים מדוקדקים עם חומרי הגלם הטובים בעולם. רק שהפעם הם צריכים לעבוד עם מה שהם מוצאים בטבע במהלך 96 שעות של מאבק בתנאי השטח. כן, זה מאסטר שף פוגש את הישרדות, מינוס המנחים המעצבנים. ואחרי שתראו שף קוצץ שיחים עם מצ'טה מתוך אובססיה למצוא סומק כבר לא תתרשמו מהתלונות של מתמודדי הריאליטי שלנו על המזווה.
הלוקיישנים שנבחרו נמצאים במחוזות קנדה הפראיים, ומספקים היצע מרשים של פטריות, צמחים, פירות ים, דגים, עלים, גרגרים, צמחים וחרקים לאיסוף. כן, קראתם נכון, הם גם משתמשים בחרקים. אחת המנות הראשונות שמוגשות, למשל, היא מנת טורטליני לב אייל צפון וחיפושיות בציר מרק אורנים. זה נשמע מופרע, זה נראה משגע, ועל פי תגובות השופטים גם טעים לאללה. ארוחת שלוש המנות שהם מכינים ברמת חמש כוכבים נבחנת בסיום, בעוד השפים מבשלים אחרי 96 שעות ללא קורת גג, אוכל או יותר מדי מנוחה. תחרות אוכל מסוג חדש,
"שפים נגד הטבע", שמונה פרקים זמינים בדיסני פלוס