מה רואים הלילה: הטעם ממש מקומי אבל הפאסון לגמרי של נטפליקס

באופן כמעט מסורתי ערב יום העצמאות הוא לא ערב לבלות מול המסך, אבל אם בכל זאת בחרתם להישאר בבית ולהימנע מההמון שבחוץ - אז למה שלא תעבירו אותו עם משהו כחול לבן? רצוי כזה שאתם בוחרים בעצמכם ולא סתם מסתפקים בצפייה ה-234 ב"הלהקה"
הדיסוננס שבין יום הזיכרון לערב יום עצמאות החגיגי הולך להכות בנו השנה באופן קשוח. קשה מאוד לראות את כמות החללים שנוספה במהלך השנה האחרונה, שלא לדבר על החור בצורת 59 החטופים שבלב שלנו, ועדיין לרצות לחגוג. כמאמר טור הדעה שפרסמנו מוקדם יותר היום, כרגע אין לנו עצמאות. כך שאם החלטתם להישאר בבית, זה לא אומר שאתם פחות אוהבים את המדינה. אם כבר, להיפך – מרוב שאוהבים לא יכולים לחגוג. אבל עדיין אפשר, ואף רצוי, לציין את המקום המוזר, הדפוק והנפלא שבו אנחנו גרים עם יצירה ישראלית, גם אם כל מה שבא לכם זה לברוח לנטפליקס. אה, בעצם זה לא סותר.
>> הטראומה כאן כדי להישאר: "המזח" לוחצת על כל הטריגרים של 7.10
במהלך השנים האחרונות הספרייה של נטפליקס בכל הנוגע לסדרות ישראליות התרחבה במיוחד, וממשיכה להתרחב עבור הקהל הישראלי (ולפעמים גם הבינלאומי), כך שהערב אנחנו מתכננים למצוא בקטלוג נטפליקס סדרה טובה שפספסנו, ולכלות את הערב המורכב הזה בבינג'. חיפוש מהיר בשירות מצא לנו קצת יותר מ-20 סדרות ישראליות ששוות את הזמן שלכם, לרבות סדרות של כאן 11 ("שישה אפסים", "קופה ראשית", "איסט סייד", "המפקדת" בין היתר), אבל את אלו אתם יכולים לראות גם ביוטיוב. בואו נדבר על מה שבאמת שווה בינג' בנטפליקס.
מכיוון שלרוב האנשים יש מנוי רק לאחד השירותים, זה יהיה זמן טוב לתפוס סדרה מ-Yes או מ-Hot. מהראשונה תמצאו סדרות כמו "שטיסל" המוערכת, או "פאודה" שבעצמה הפכה ללהיט בינלאומי בזכות נטפליקס – וגם "השוטר הטוב" החביבה והלהיט "מלכת היופי של ירושלים". מטעם הוט, אתם יכולים להתחבר לעונות הקודמות של הלהיט "שבאבניקים", או להשלים את "מטומטמת" של בת חן סבג, אבל אנחנו ממליצים בחום לראות את "נורמלי" הלא מספיק מוערכת. אם תמתינו מספיק מאוחר, תוכלו גם לתפוס את "ילד רע" המצוין של דניאל חן וכמה יוצרים ישראלים נהדרים, שעולה לראשונה לשירות מחר (1.5).
מי שלא מוצא את עצמו שם יוכל לראות את אחת מהסדרות של הערוצים המסחריים – "גוף שלישי" של קשת, או "בלקספייס", "הרמון", "נבסו" ו"קטמנדו" של רשת. המתנשאים ממש יוכלו לנסות את מזלם עם סדרות של ישראלים שהופקו על ידי נטפליקס: "פגע וברח" של ליאור רז ו"באש ובמים" של חנן סביון וגיא עמיר, שאמנם לא זכו לביקורות מי יודע מה כשיצאו, אבל אולי ביום העצמאות מרגישים אחרת. נו מה, אנחנו אמנם סמול מריר, אבל אנחנו עדיין אוהבים את המקום הזה.