Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

אין כזה דבר גבוה ונמוך, אולי רק ביין. העיר של מושיקו גמליאלי

מושיקו גמליאלי (צילום אסף קרלה)
מושיקו גמליאלי (צילום אסף קרלה)

"העיר שלי" - המדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: השף מושיקו גמליאלי מבר 51 הולך לנחות ל-24 שעות סוערות במטבח של אנימאר במסגרת תוכנית חדשה בערוץ 13. בינתיים הוא נרגע בקפה יעל ואוהב ללמוד על יין בג'יאקונדה. זאת העיר שלו

29 ביוני 2022

1. קפה יעל

כשאנחנו מבלים, שותים קפה ואוכלים יש איזושהי כמיהה לדיוק ורכות.קפה יעלמדויק בצניעותו והאוכל עשוי עם נשמה.צייטלין 18

2. הנילוס

מורן, בעלת הנילוס, ואני חברים שנים רבות. הנילוס מזכיר לי ברים של פעם – עם אורחים קבועים לצד דמות מרכזית שהיא הרוח החיה במקום. במסעדות שלי תמיד חשוב לי שאנשים ירגישו שמקבלים אותם בברכה ושזוכרים אותם, וככה גם מורן – המארחת הטובה ביותר.אלנבי 33

3. קולנוע יפו

מקום חדש יחסית שמשלב תרבות ואוכל – שני דברים שיש בהם קסם ויופי – מבוצע בו בצורה מצוינת. מבחינתי זוהי גם סגירת מעגל כי אחד המקומות הראשונים שעבדתי בהם בחיים היה קולנוע סמדר בירושלים.מרזוק ועזר 14

4. ג'יאקונדה

אין בתל אביב הרבה מקומות של תרבות מודרנית. השיח על יינות טבעיים כבר שגור כיום ונפתחים המון ברי יין, אך ענת ורפאלה הן האורים והתומים בנושא, חלוצות שעוסקות בכך כבר 15 שנים. כשף אני אוהב ללמוד ואין פעם שאני נכנס לג'יאקונדהולא לומד להכיר משהו חדש.פרישמן 73

ג'יאקונדה (צילום יח"צ)
ג'יאקונדה (צילום יח"צ)

5. עלי קרוואן (אבו חסן)

בעשייה שלי אני תמיד מזכיר לעצמי שבחיים אין גבוה ונמוך, ושחומוס יכול להיות ברמה הגבוהה ביותר.עלי קרוואןהוא חד משמעית החומוס הטוב ביותר בתל אביב, במיוחד המסבחה. מחוץ לעיר ובישראל טובה עכרמאווי הוא ללא עוררין החומוס הטוב ביותר.הדולפין 1

אבו חסן (צילום: אנטולי מיכאלו)
אבו חסן (צילום: אנטולי מיכאלו)

בשלישי הבא (5.7) עולה ברשת 13 התוכנית "שף מתחלף", בה שני שפים המחליפים ביניהם מסעדות ל־24 שעות. בתום כל פרק מפגישים בין השפים ומציגים בפניהם את השינויים שכל אחד מהם הכניס במסעדה שבה התארח, כאשר בין השפים המשתתפים שגב משה, דוד פרנקל, ירון שלו ואחרים. בפרק הרביעי גמליאלי ינחת במטבח של אנימאר

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!