Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מנכ"ל אפל טים קוק יצא מהארון

טים קוק, יורשו של סטיב ג'ובס, פרסם מאמר שבו הצהיר על כך שהוא הומוסקסואל: "אני מחשיב את היותי גיי לאחת המתנות הגדולות ביותר שאלוהים העניק לי"

טים קוק. צילום: גטי
טים קוק. צילום: גטי
30 באוקטובר 2014

מאמר של מנכ"ל אפל טים קוקבאתרBusinessweek, בו הוא הכריז על כך שהוא הומוסקסואל, משך את כל תשומת הלב של התקשורת העולמית בשעות האחרונות. קוק ציין במאמר כי עובדה זו אינה בגדר סוד בקרב עובדי אפל, אך עד היום הוא נמנע מלהכריז על כך בפומבי. במהלך המאמר הוא טען ש"אני גאה להיות גיי, ואני מחשיב את היותי גיי לאחת המתנות הגדולות ביותר שאלוהים העניק לי".

קוק הוסיף שהוא אינו מחשיב עצמו לאקטיבסט, אך בגלל שהוא עצמו הרוויח מההקרבה של אנשים אחרים, הוא מעוניין לעזור בחזרה. כך שאם לשמוע שמנכ"ל אפל הוא גיי יכול לעזור למישהו להתמודד ולהשלים עם הזהות המינית שלו או לספק השראה לאנשים בשביל שיעמדו על הזכות שלהם לשיוויון, אז זה שווה את ההקרבת הפרטיות שלו.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!