Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מנת השבוע: אתם צריכים לנסות את הלוקוס ב-TYO

המבחר והמגוון של המסעדות התל אביביות שם את העיר במרכז סצנת הקולינריה העולמית, ואותנו עם רשימה שהולכת ומתארכת. מהן המנות שאסור לכם לפספס בתל אביב, איפה תמצאו אותן ומה חושב השף שיצר אותן? בדקנו

לוקוס סאקמושי. צילום: אנטולי מיכאלו
לוקוס סאקמושי. צילום: אנטולי מיכאלו
20 בנובמבר 2018

איפה?TYO

TYO הוא לאונג׳ בר יפני שנפתח לפני ארבע שנים בבניין לשימור מיוחד ברחוב מונטיפיורי. עיצוב המקום והאווירה מותאמים יותר לשעות המאוחרות של הערב, מה שבא לידי ביטוי גם במוזיקה. התפריט מציג מבחר מנות מהמטבח היפני החדש ומשלב מסעדה ובר במקום אחד מלא בסטייל.

מה?לוקוס סאקמושי – טופו, פטריות שימאקי, תרד, גזר, ג׳ינג׳ר

דבר השף/ יאמה סאן

"המנה הזו מייצגת אותי ואת המורשת שלי, אבל גם נשארת מאוד מיוחדת ולא סטנדרטית בתפריט בשל טכניקת האידוי שהיא עוברת. בשונה מרוב המנות שלנו שנעשות בווק או בטיגון, המנה הזו מאודה עם סאקי. למרות שאידוי היא דרך טריקית ליצור מנה, בעיני מדובר בדרך הטיפול הנכונה ביותר לדג, ובעיקר ללוקוס.

שף יאמה סאן. צילום: אנטולי מיכאלו
שף יאמה סאן. צילום: אנטולי מיכאלו

אידוי נכון מביא לטקסטורה מדויקת, למירב הערכים התזונתיים של הדג ומקסימום טעם. המנה מושתתת על שורשים מסורתיים אך מגיעה עם חידוש בחריפות ובטעמי השום, שמגיעים מהבישול הסיני. מדובר במנה שחיפשתי את הדרך הכי טובה למצות את הטעמים שלה והיום היא אחת האהובות עליי".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!