ביכורי מכולות: נון סטופ

נון סטופ היא אחת מ-14 המכולות שעושות את תל אביב. שאלנו את הבעלים פטריק אדרי מה גורם לו לקום כל יום לעבודה וביקשנו ממנו מתכון שכדאי שנאמץ לשבועות

פסטת הבית של נון סטופ. צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: אינה גוטמן
פסטת הבית של נון סטופ. צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: אינה גוטמן
23 במאי 2017

תוכן ממומן | גד 

פטריק אדרי, 43, מתגורר בגבעתיים

פטריק אדרי. צילום: מיכאל נחמיאס
פטריק אדרי. צילום: מיכאל נחמיאס

"נון סטופ קיים כבר קרוב ל־20 שנה. הסניף הראשון שלנו היה בקינג ג'ורג' ובמקומו נפתח סניף דיזנגוף, נוסף עליו יש לנו סניף ברמת גן. שני הסניפים נמצאים במקומות אטרקטיביים מבחינת מיקום ויכולת תפעול נכונה, לכן בחרנו להקים את החנויות במקומות האלה, במקום מכולות שישבו שם לפנינו. לקחנו על עצמנו להרים את המקומות האלה ועשינו את העבודה הטובה ביותר שאנחנו יכולים – היום הם פורחים.

הלקוחות חוזרים אלינו בגלל רמת השירות שלנו, בגלל היחס האישי שהם מקבלים מאיתנו, אנחנו שמים דגש מאוד גדול על יחס אישי. בסניף דיזנגוף למשל אנחנו מכירים את הלקוחות מאז שהם ילדים ועד הצבא, אנחנו מכירים את רוב ההיסטוריה של רוב הלקוחות שלנו. וזה משהו שמשתרש ברמת גן, הלקוחות נהפכים להיות חלק מהמעגל שלנו".

[tmwdfpad]

מה הדבר שאתה הכי אוהב בעבודה שלך?

"אני הכי אוהב את האתגר, הוא אינסופי. כל פעם להתחדש, לפתח אפיקים חדשים של מסחר, התנהלות מסחרית חדשה מול חברות. זה משהו שמפתח אותך קדימה, מוסיף עניין בלתי נגמר לחיים ומונע ממך להישאר מקובע במסגרת שלך".

המתכון של נון סטופ: פסטת הבית

החומרים ל־4־5 סועדים:
1 חבילה ספגטי (500 גרם) מבושל לפי הוראות היצרן
4 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 סלסילת פטריות שמפניון פרוסות
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ צרור כוסברה קצוצה
¼ צרור שמיר קצוץ
1 קוביית גבינה בולגרית עזים מפוררת
תבלין טוסקנה (אופציונלי)
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה:

1 קוביית גבינה פטה כבשים
פרמזן- גרנה פדנו (לפי הצורך)

נון סטופ | אלנבי 22 | הרצל 32