לכבוד המרתון: אדידס משיקה נעל מיוחדת בהשראת תל אביב-יפו

עם צבעים שמשקפים את האדריכלות התל אביבית וסוליה בהשראת קו החוף התל-אביבי, אדידס משיקה נעלי ריצה חדשות לקראת מרתון תל-אביב בחסות בנק לאומי, שיתקיים בסוף פברואר. אז כמה יעלה לכם לרוץ בנעלי תל אביב ואיך נראית העיר דרך הרגליים?
בסוף חודש פברואר הקרוב (28.2), מרתון בנק לאומי תל אביב יתקיים בפעם ה-16 בתל אביב, ואתם כבר מכירים את הנוהל: רחובות סגורים, פקקים, תלונות בטוויטר ומשהו כמו 40 אלף אצנים מאושרים שחולפים על פני קו החוף היפה של העיר. אחרי שנה של היעדרות בעקבות המלחמה, זה אפילו די נחמד לראות שאירוע כזה חוזר. אבל השנה כן יש שינוי אחד משמעותי מההרגל הקבוע, כי לקראת המרתון אדידס מוציאה מהדורה מיוחדת של נעל שמוקדשת כולה לעיר הלבנה, העיר שאף פעם לא נחה, תלא-תלא-תל אביב שלנו.
>> בהשקעה של מיליונים ועם דרקון מוזהב מהתקרה – מסעדת ZO נפתחה
במסגרת שיתוף פעולה ראשון מסוגו בישראל, אדידס והמרתון יהיו הראשונים בישראל ליצור נעלי ריצה שעוצבו על ידי מעצבי אדידס לקראת האירוע ובהשראתו, בדומה למרתונים הגדולים בעולם, להם אדידס יצרו נעליים: מרתון בוסטון, ברלין, קייפטאון ודובאי. ואנחנו, כאחד העמים, מקבלים נעל שעוצבה בהתאם למאפיינים של עירנו: צבעי הנעליים נבחרו בהשראת הגוונים האדריכלים של בנייני תל אביב הישנה, שזיכו אותה בתואר "העיר הלבנה", כאשר עיצוב הסולייה נעשה בהשראת קו החוף התל אביבי, על פניו חולפים הרצים. בסולייה הפנימית מופיע לוגו יחודי של אדידס, המשלב את קו הרקיע של העיר לצד לוגו המרתון.

מחיר הנעליים, כיאה לנעלי ספורט, הוא 699 ש"ח (נייס), ולמי שזה חשוב – מדובר בנעליים המיועדות לאימון בקצב מהיר, שבנויות לריצות למרחקים ארוכים ולאימוני טמפו, וכוללות טכנולוגיות מובחרות של אדידס להגברת החזר אנרגיה ולעמידות, אבל מה אכפת לנו – אבל מה אכפת לנו, אנחנו פשוט רוצים נעלי ספורט עם העיר עליהן. את הנעליים תוכלו לרכוש באתר וחנויות אדידס ישראל, טרמינל איקס ומגה ספורט, וכדאי להזדרז כי כאמור, הן מהדורה מוגבלת, ויש כמעט חצי מליון תושבים.