איך אומרים קבלת שבת ביוונית?

במסעדה היוונית אונסיס ביפו יחגגו ביום שישי קבלת שבת סוערת עם הרבה אוזו, מוזיקה אותנטית ואוכל שיוונים אוהבים

אונסיס. צילום: אנטולי מיכאלו
אונסיס. צילום: אנטולי מיכאלו
19 בנובמבר 2014

אל מסורת קבלת שבת מצטרפת השבוע מסעדת אונסיס היווניה החדשה מיפו, של המסעדן חיים קלדרון (הזכור ממסעדת החוף הקרויה על שמו): החל מהשעה 15:30 תתנגן במקום מוזיקה יוונית אותנטית, ויוגשו שלל ספיישלים כמו קציצות דגים ברוטב עגבניות, תרד ולימון; סלט תרד ורימונים עם גבינת קפלוטרי (גבינה יוונית) על הפלאנצ'ה; טארמה (איקרה); עלי גפן; תרד מאודה; חציל על הגריל עם גבינת פטה; וסגאנאקי (גבינת קפלוטרי על הגריל).

בגזרת המנות העיקריות יהיו שרימפס קריסטל, קלמרי ומקבץ דגים שייצאו באותו בוקר מהים. המנות הראשונות יימכרו במחיר 18־36 ש"ח, והמנות העיקריות 95־119 ש"ח.

החגיגה תימשך עד השעה 19:00, לא כולל טקס שבירת הצלחות.

למסעדת אונסיס