אגורה שחוקה: 5 דברים כיפים לעשות בתל אביב בחינם השבוע

תל אביב אולי יקרה, אבל החיים הם בחינם. אוקיי, לפחות חלקם. הופעה של ג'ימבו ג'יי, חגיגת פריסטייל, יריד יד שניה ומסיבת ייחורים. כן, קראתם נכון. אלה הדברים שאפשר לעשות השבוע בעיר מבלי להוציא אפילו שקל (אלא אם אתם רוצים לשתות. ואתם רוצים לשתות)
1. ערב פריסטייל בחוד המחט
מדי חודש מיטב האמסיז החופשיים (כלומר, אלו שיודעים לזרום מבלי לתכנן מראש) מתאספים סביב חנות חוד המחט, ונותנים למח לרוץ חופשי. רויסון, חבר ההרכב המצוין פלא אוזן, מנחה את ערב הפריסטייל הזה בו הכל מאולתר, החל מבחירת הביטים, דרך מי עולה להופיע ועד לחרוזים שתשמעו במו אוזניכם. די.ג'יי סמיילס ידאג לביטים, אתם תביאו נושא, כל נושא. רביעי, 24.8, 20:00, דיזנגוף 225
2. יריד יד שניה באברהם הוסטלס
כמו מדי חודש, גם באוגוסט יריד מכירת היד השניה של אברהם הוסטלס ירכז מכירת בגדים וחפצים וכל מה שבא ליד (כל עוד הוא מתחת ל-150 ש"ח) לצד מוזיקה, בירה קרה וריחו הנעים של מלחמה בקפיטליזם של אופנת הבזק. אם ממש תרצו, תוכלו להירשם מראש ולפתוח דוכן משל עצמכם ולהרוויח כמה שקלקלים. בואו למוטט את הממסד באווירה קלילה. שבת, 27.8, 12:00-19:00, לבונטין 21
https://www.facebook.com/AbrahamTelAviv/posts/pfbid0Sgr45h2WM1W7Xzj7jaNHNiRrP6eYMzTzefqUhAahqXAp3g7XZ3EB7wwCiWQVLKGrl?__cft__[0]=AZXjlHABrgJp-6wuVFuwY-HVf0dBshENKlHoAj34ZLX70WyBn_CMaUUsthio6M18aT1liyQrHEiTHFKnlpFwUfGI_5ub5HHfCDmcJQFXxH9K-Nxt5qQ5j6VZZ8ynZGwVcHiI94rLhqhV2DtKsZtKU1jDq7P6vkNon_06HTlO1ydwkZCqhd5A0FMOpIFnC0v2tyw&__tn__=%2CO%2CP-R
3. ג'ימבו ג'יי בנמל יפו
עוד בשבוע שעבר המלצנו לכם ללכת להופעה הזו, אך החום ניצח וההופעה נדחתה. מזלכם! כי זה אומר שתוכלו להספיק לתפוס את אחד הראפרים הכי חדי לשון ומרימים כרגע. הרשו לנו לצטט את עצמנו: "פתיחת שערים ב-15:00, הופעה ב-16:00, בריזה ב-17:00 והכניסה חופשית חופשית חופשית. עוד פרטים? בסדר, כאן".
4. מסיבת ייחורים ויריד אמנים
בין כל תחביבי הקורונה, נדמה שתחביב הייחורים נדבק יותר מהכל, ולא נדיר למצוא תל אביבים אבודים מסתובבים ברחבי העיר עם מספריים ומבט שמחפש כיוון לירוק. ביום שישי הקרוב (26.8) החל מ-11 בבוקר תוכלו להגיע למשתלה החברתית הגן הנעלם עם ייחורים משלכם ולאסוף ממיטב הייחורים של אחרים. על הדרך יתקיים גם יריד אמנים עם קעקועים, ביגוד, איורים ועוד. מלא פרטים נוספים והמון ייחורים נאים.
5. WOO בפאי
ליין הדריל/גריים/אפרוביט של הפאי מביא את המוזיקה הכי חמה מהצד הזה של לונדון עם תופים אגרסיביים וראפרים שאללה יסתור, מי בכלל מצליח להבין משהו מבעד למבטא הסקסי הזה. מזל שלא צריך להכיר את המילים כדי לזוז. השבוע תתארח המקעקעת זואי אל עם קעקועי פלאש במחיר של 150 ש"ח, אבל בשביל הריקודים גם לא צריך להוציא שקל. מופי ואסתר המלכה יתקלטו, כל הפרטים ובלי שום מבטא כאן.