Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

טיים אאוט
טיים אאוט

galshmu

נחשפו פרטים חדשים על ספרה של אלנה פרנטה

הספר הטרי של פרנטה ייקרא "החיים השקריים של המבוגרים", ובישראל הוא ייצא לאור בתוך כמה חודשים

"החברה הגאונה", השנים המאוחרות
"החברה הגאונה", השנים המאוחרות

אלנה פרנטה, הסופרת האיטלקיה שכתבה את סדרת הרומנים הנפוליטניים, עומדת בפני השקת ספרה החדש. זוהי הפרוזה הראשונה שלה מאז רביעיית הספרים המצליחה שגם עובדה לסדרה ב־HBO.

על פי פרטים חדשים שנחשפו, שמו של הספר יהיה "The Lying Life of Adults" ("החיים השקריים של המבוגרים", בתרגום לא רשמי). הספר ייצא לאור בשפה האיטלקית ב־7 בנובמבר, ובאנגלית בשנה הבאה. התרגום לעברית צפוי לצאת בישראל במהלך 2020.

עטיפת "החיים השקריים של המבוגרים" מאת אלנה פרנטה
עטיפת "החיים השקריים של המבוגרים" מאת אלנה פרנטה

הספר החדש יהיה העשירי של פרנטה. העורך מייקל ריינולדס סיפר כי הספר יעסוק בנושאים דומים לאלה שהופיעו בספריה הקודמים של פרנטה – חברות נשית, אימהוּת ומעמדות. "אני חושב שהקוראים שהתאהבו בפרנטה אחרי הרומנים הנפוליטניים יהיו מרוצים מאד", הוסיף.

פרנטה, שזהותה אינה ידועה, צברה לה קהל מעריצים גדול בכל העולם. הפופולריות שלה הרקיעה שחקים אחרי ש־HBO עיבדה את "החברה הגאונה" לסדרת טלוויזיה מצליחה. ביולי האחרון פרסמה הרשת תמונה ראשונה מתוך העיבוד לספר השני בסדרה, "הסיפור של שם המשפחה החדש". העונה השנייה כבר נמצאת בעבודה, אך לא הוכרז תאריך העלייה למסכים.

מתוך "החברה הגאונה: הסיפור של שם המשפחה החדש"
מתוך "החברה הגאונה: הסיפור של שם המשפחה החדש"
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!