Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

המאנץ' מגיע לדיזנגוף: סניף שני של שייק אאוט יפתח השבוע

ממלכת המילקשייק בפלורנטין פותחת סניף חדש במרכז דיזנגוף ומזהירה: זה יהיה מתוק יותר, מושחת יותר ופתוח עד שלוש לפנות בוקר. הכניסו לרשימת המאנצ'ים שלכם

מילקשייק של שייק אאוט. צילום: אנטולי מיכאלו
מילקשייק של שייק אאוט. צילום: אנטולי מיכאלו
15 באוקטובר 2016

לא עברה שנה מאז שפול גרבודה (32) ואילן לינטון (38), זוג יזמים אנגלים שעלו לארץ לפני ארבע שנים, פתחו אתשייק אאוטברחוב ויטל בפלורנטין והם כבר מתרחבים לסניף נוסף. השניים, שזיהו את הצורך של צעירים במאנץ' בשעות הקטנות של הלילה, פתחו מקדש של מילקשייק מושחתים וסמודיז' על טהרת הפירות והפכו את המקום למוקד עלייה לרגל. חנות הבגדים הקטנה שהתפנתה בסמוך לקונסיירז' לא השאירה מקום להתלבטות והשניים הסתערו על הנכס הנדל"ני במהירות.

הסניף המקורי ברחוב ויטל, עוד רגע גם בדיזנגוף. צילום: נועה רוזין
הסניף המקורי ברחוב ויטל, עוד רגע גם בדיזנגוף. צילום: נועה רוזין

הסניף החדש, גדול ומרווח מהסניף המקורי, מעוצב ברוח סניף האם ומעוטר בצבעי ורוד ותכלת כיאה למסורת האמריקאית. לינטון וגרבודה משאירים את הקונספט פשוט: מילקשייק בסיסי המורכב משמנת, חלב וסוכר אליו מוסיפים כל סוג שוקולד שרוצים: אוריאו, קינדר, פררו רושה, מלטיזרס, כיף-כף, פסק זמן, לואקר, מילקה, שוקולד Cadbury בייבוא אישי ועוד עשרות סוגים של מתוקים. כל המרכיבים מוכנסים לתוך ויטמיקס (בלנדר חזק בעל 3 כוחות סוס) שהופך את הממתקים בתערובת לחלק מהמילקשייק עצמו. לא מדובר בשברי ממתקים, אלא ממש במילקשייק בטעם שהלקוח מרכיב.

מילקשייק של שייק אאוט. צילום: אנטולי מיכאלו
מילקשייק של שייק אאוט. צילום: אנטולי מיכאלו

כל שייק מוגש עם ממתק אחד לבחירה, תוספת תגדיל את החשבון בשישה שקלים. מחירי השייקים לא זולים, אך סבירים בהתאם לכמות: 25 ₪ לכוס של 400 מ"ל, 30 ₪ לכוס של חצי ליטר ו-50 שקלים לכוס של ליטר שלם. בסניף החדש הם הוסיפו גודל של מנת ילדים ב-15 ש"ח ל-250 מ"ל. הפתעה נוספת בסניף החדש, גלידת Furry אמריקאית ואוורירית עם רטבים משתנים.

שייק אאוט, דיזנגוף 95 תל אביב, כל יום 12:00-03:00, פתיחה בחמישי (20.10)

[tmwdfpad]

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!