טעם של עוד: המסעדנים והשפים שעושים את החיים שלנו טעימים יותר
16 שנים, 16 נבחרים: טיים אאוט חוגג יום הולדת ואנחנו בוחרים את האנשים שריגשו, ריתקו והפתיעו אותנו מהגיליון הראשון ועד היום

קאב קם. צילום: נמרוד סונדרס
20 בדצמבר 2018
- שחר סגלהפך את התופעה הירושלמית הכושלת כלכלית של אייל שני לפורמט תיאטרלי תל אביבי שסוחף את העולם.
- חיים כהןמחלוצי המטבח העילי בעיר מאז ימי קרן ועד מטבח הטראש של דיקסי, שחוגג 25 שנה של פעילות מסביב לשעון.
- שיראל ברגרהציתה את מהפכת המטבחים מבוססי הצמחים בעיר והביאה ריגושים חדשים לבליינים המליאנליים שכבר ראו הכל.
opa. צילום: תומר הלפרין- נתי מנשהאיש הויטרינה שהביא את נצנוצי אל איי אל סצנת אוכל הרחוב המקומית.
- אורנה רסקיןמקיטון חיה ובועטת גפילטעפיש במאבק אינסופי לשמור את תרבות השמאלץ של השטייטל.
- אורנה אגמון ואלה שייןמיקומו את שינקין כתופעה תרבותית, ואפו ובישלו מטבח מקומי מוקפד עד אין קץ עד שנטשו אותנו השנה.
לביבות בטטה, אורנה ואלה. צילום: אנטולי מיכאלו- קבוצת האימפריאלהרבה אלכוהול זרם מאז האימפריאל בר ובינתיים הושקו הלה אוטרה והבושוויק אבל המורכבות התיאטרלית נותרה.
- אורי שפטאין פלא שהבבקה של האופה ממוצא דני כבשה את מנהטן.
- ארז קומורבסקיליקט את סודות האפייה בפריז ובסן פרנסיסקו ואז הנחיל לנו את כל מה שצריך לדעת על בישול מחומרי גלם מקומיים בגליל.
- אריאל רוזנטלמשווארמה ועד בוריק, הקוסם הוא המקום אליו תבואו עם תיירים כדי להכיר להם את נפלאות אוכל הרחוב המקומי.
- רפי כהןפתח את עידן השף הכוכב וקצת איבד את זה. כולנו מחזיקים אצבעות שעוד ישוב.
טורטליני לובסטר ב"רפאל". צילום: אנטולי מיכאלו- ארי ויורם ירזיןקבלו: עד העצם, פסטלינה, צ'ימיצ'נגה, זוזברה, בירבנבאום ומנדלבאום, טוני ווספה, מגזינו.
- יובל בן נריהיצר מהטיולים ברחבי אסיה את טאיזו שהיא מסע קולינרי מרהיב.
- יריב מליליבנה בית (וגם בר) שמוקדש לאובססיה למטבח התאילנדי, וגידל במיוחד חומרי גלם חיוניים לבישול.
יריב וסונן מלילי. צילום: איליה מלניקוב- יריב הדרואיש ברוקלין שהיה נביא הפיצה הנפוליטנית בעיר.
- אבו חסןעלי קרוואן הוא אגדה עירונית. כיום, כשהבנים לקחו פיקוד, נדרש להכיר בתופעה כאתר מורשת.
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו