הוא אוהב מקומות עם בשר. הוא מבעלי נאם. וזאת העיר שלו

אחת המסעדות האהובות בעיר. אביאל אוסלנדר, נאם (צילום: יובל גלרון)
אחת המסעדות האהובות בעיר. אביאל אוסלנדר, נאם (צילום: יובל גלרון)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: המסעדן אביאל אוסלנדר, מבעלי מסעדת נאם האהובה, לוקח אותנו לשווארמה שהוא הכי אוהב, למסעדת הבשר שהיא מניה בטוחה ולגלידה שילדים גדולים אוהבים

1. יאשקה

לרשת השווארמה יש כמה סניפים אבל אני אוהב את הסניף בדיזינגוף. בתקופה שבה שווארמיות ממציאות את עצמן ובעיר נפתחים מקומות של דונר, שירות כמו ביאשקה קשה למצוא במקומות אחרים. לא משנה כמה אנשים אוכלים במקום ביום ומה מצב העומס, הם תמיד נותנים ללקוח הרגשה שהם שם בשבילו, עם חיוך ומכל הלב. השירות, הסבלנות והחיוך מייחדים את יאשקה מכל היתר וכמובן האיכות. דיזינגוף 105

2. מיטבר

אני חובב בשר וקרניבור די גדול, ובמיטבר מכינים בשר במקצועיות כבר יותר מ־30 שנה. בכל פעם שאני יושב שם אני נהנה מהבשר וגם מהמנות הקלאסיות, למשל סלט ביצים וסלט שוק עם גבינת המאירי. מקום שתמיד מנצח ומניה בטוחה. שד' ח"ן 52

מיט בר. צילום: אנטולי מיכאלו
מיט בר. צילום: אנטולי מיכאלו

3. חנן מרגילן

הדיוק והאותנטיות, האוכל המוקפד והפשוט והאווירה הביתית גורמים לכך שתמיד כיף לי לחזור לכאן לאכול קבב, דושפרה ושיפודי כבש. תמיד נעים, טעים וכיף. מסילת ישרים 15

4. שאראק

מעבר לבשר אני אוהב דגים, וכשאני רוצה לאכול דגים אני הולך לשאראק – מסעדת דגים עם נגיעת שף מדויקת. הדגים תמיד טריים ומטופלים כפי שצריך, דבר שאינו מובן מאליו במסעדות דגים. על קינוח אני לעולם לא מוותר: גלידת יוגורט עם מסטיקה ודבש, שעצם הדיבור עליה מעלה לי חיוך על השפתיים. בן יהודה 120

דג כבוש. שאראק (צילום: רן בירן)
דג כבוש. שאראק (צילום: רן בירן)

5. אוטלו

בניגוד לרשתות גלידה אחרות שפונות לילדים, אוטלו פונה לקהל מבוגר שמעדיף טעמים מתוחכמים. יש שם גלידת פיסטוק נהדרת, דגש רב על טעמי שוקולד שאני מאוד אוהב, וחוויית הלקוח מדהימה. דיזינגוף 165, הרצל 12, נמל תל אביב

גלידות של אוטלו (צילום: אפיק גבאי)
גלידות של אוטלו (צילום: אפיק גבאי)

>> אתמול ביקרנו בעיר של האמנית רוני לנדה עם המסעדה שבה מסתיים כל ערב מוצלח
>> אורן אסידו רוצה להמליץ לכם על שף צעיר ועל גאון קולינרי. זאת העיר שלו