זן מאסטר של הפלאפל וההודית מס' 1. איפה איתי הרגיל מהבסטה אוכל?

איתי הרגיל (צילום: אבירם כץ)
איתי הרגיל (צילום: אבירם כץ)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: בעלי הבסטה שמגלה היכן הוא אוהב לקנות בשר וגם לאן הוא הולך כשהוא מעוניין באוכל אסייתי אותנטי

1. פלאפל אלעד

הזן מאסטר של הפלאפל. עובד בפינה של מטר על מטר, ללא תנועה מיותרת. גם בשיא הלחץ יש לו סבלנות אין קץ לכל הנודניקים של השוק.
רמב"ם 2

2. אטליז מעתוק

ממש מאחורי אלעד. המקום לכל חלקי החזיר ונקניקיו. תמיד טרי. תמיד מצוחצח.
רמב"ם 2

אטליז מעתוק. מתוך האתר הרשמי
אטליז מעתוק. מתוך האתר הרשמי

3. ויקינג

האוכל הרוסי הכי טוב בעיר. פלמני, ורניקס, שניצל חזיר, צ'יבורקי וגם לשון וסלט תפוחי אדמה בראשונות.
בן יהודה 6

בלינצ'ס, ויקינג. צילום: רן בירן
בלינצ'ס, ויקינג. צילום: רן בירן

4. גורקה קיטשן

הודית של נפאלים. פעם ראשונה שיש בתל אביב אוכל הודי אמיתי. נורא נוח להזמין בוולט אבל שווה להגיע לנווה שאנן בשביל התפריט היותר מאתגר.
ראש פינה 16

5. לונג סנג

קון ואשתו. תמיד מרגיש שנכנסים למריבה משפחתית בסינית. פעם הרגשתי מגניב להזמין רק מהתפריט השחור, יעני ליודעי דבר, אבל עכשיו כשהזדקנתי הצ'או מיין, הספריבס המתוק והוונטון המטוגן עושים לגמרי את העבודה.
אלנבי 44

לונג סנג. צילום: אנטולי מיכאלו
לונג סנג. צילום: אנטולי מיכאלו