הם האנשים שבאים ל-M25 ומזמינים סלט עלים ענק. מה עוד הם ימציאו?

עומר שדמי ודניאל צור (צילום נועם פריסמן)
עומר שדמי ודניאל צור (צילום נועם פריסמן)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: עומר שדמי ודניאל צור הם השפים של מסעדת אלנה במלון דה נורמן. אל תדאגו, בשאר הכתבה יש להם המלצות הרבה יותר קונבנציונליות

16 במרץ 2023

1. תרצה

בר היין של של רז, ארז ועידן מציע חוויה יוצאת דופן בעיר בגל ברי היין. ברוסקטת שומן בקר ותמרים היא הפנינה של תפריט מדויק וכיפי, וצוות הפלור תמיד יודע להתאים לך כוס יין נעימה.
החלוצים 3

תרצה בר. צילום: חיים יוסף
תרצה בר. צילום: חיים יוסף

2. מנסורה

טל ואלעד עושים אוכל ששנינו מאד מחוברים אליו ואוהבים אותו. הצניעות שלהם, החברות והפירגון הם משהו להסתכל עליו מהצד וללקק את האצבעות.ֶ חוץ מזה, ספגטיני הסרטנים שלהם מעורר קנאה.
סלמה 13

3. M25

במקום שבו בשר הוא העיקר אנחנו אוהבים לשבת ולקחת כל אחד סלט עלים ענק וליהנות מהפשטות והגאונות. הסלט של יונתן היווה עבורנו השראה לסלט עלים של אלנה וניסיון לתת לו פייט.
יום טוב 3

4. פיצה לילה

רן בלפר הצליח בידיו המוכשרות ליצור מקום בלי מניירות פיצה חלום ואוירה חד פעמית.
מרחביה 4

5. שיינע

אסף גבאי עושה אוכל של "יד", הכל תמיד מדויק וטעים. הקינוחים של אשתו נטלי הם מאסטר פיס.
אחד העם 19