יוג'ין קובאל שומר אמונים לבר בו הוא הכיר את אשתו. סיבה טובה

יוג'ין קובאל (צילום אנטולי מיכאלו)
יוג'ין קובאל (צילום אנטולי מיכאלו)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: שף מסעדת ל'אפוק ומלון אלקונין והבעלים של אחד השפמים הכי מרשימים בעיר על המקום בו הוא מרענן את אוסף את התקליטים שלו ועל הספוט בו הוא רוכש את הגבינה המסריחה האהובה עליו

1. האוזן השלישית

מקום עם אוסף עצום של תקליטים שתמיד אפשר למצוא בו משהו חדש. יש לי אוסף של אלבומי להקות רוק וכשאני מחפש משהו מיוחד ואין אפשר להזמין. וגם האווירה שם מאוד מיוחדת.
קינג ג'ורג' 48

2. ליגורי

אני אוהב את המעדנייה הזו כי יש בה אווירת חו"ל, וליתר דיוק איטליה. בועה בדיזינגוף שמרגיש בה כמו ברומא. יש להם המון גבינות שאני אוהב, במיוחד Tête de moine, "ראש הנזיר", גבינה חצי קשה מחלב בקר. היא מאוד מסריחה אבל אחת הכי טעימות.
דיזינגוף 201

3. ג'סמינו

הפייבוריט שלי זו פיתה עם שקדי עגל אבל הכל טעים שם. מקום של אוכל אמיתי.
אלנבי 99

4. המנזר

הכרתי את אשתי במנזר וזו סיבה מספיק טובה. מקום ותיק בסגנון תל אביב של פעם.
אלנבי 60

5. דרך היין

חנות יין טובה שאני אוהב לעבור בה בדרך מהעבודה הביתה, לבחור בקבוק ולפתוח אותו יחד עם גבינות.
חשמונאים 93