יוסי שטרית עף על טרנד הדונר ומפרגן לאנימאר. זאת העיר שלו

יוסי שטרית (צילום: איליה מלניקוב)
יוסי שטרית (צילום: איליה מלניקוב)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: יוסי שטרית, השף האהוב שפתח לא מזמן את היבה, בוחר את ההמבורגר והדונר האהובים עליו ומפרגן לכמה קולגות

ויסקי בר מוזיאון

בלי חנופה וללא קשר לכך שאני אוצר את מתחם DNA בעזריאלי ששייך לאותם בעלים, הוויסקי מוזיאון הוא מקום יוצא דופן שיש בו יותר מ־1,400 בקבוקי ויסקי. הגעתי בגלל הוויסקי ונשארתי בגלל גרישה, שבשבילו שווה להגיע. הבחירות שלו מנומקות בוויסקי וגם באוכל והוא יוצר עבור האורחים טיול ענק ומלא ידע מסביב לעולם. דוד אלעזר 27, מתחם שרונה

ויסקי בר מוזיאון (צילום: אנטולי מיכאלו)
ויסקי בר מוזיאון (צילום: אנטולי מיכאלו)

ג'ורג' וג'ון

תומר טל מבשל אוכל סופר מגניב, טעים ומחובר לישראל, שנותן אמירה עכשווית על הקולינריה בארץ. אוארבך 6, תל אביב

תומר טל (צילום: שלומי יוסף)
תומר טל (צילום: שלומי יוסף)

אנימאר

אכלתי באנימאר כבר פעמיים או שלוש ובכל פעם היה מצוין, טעמים בועטים וחיבורים מעניינים ומבריקים. אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשף הלל תווקולי נכנס לנעליים הגדולות של רפאל והוא עושה עבודה מטורפת. אני ממליץ מאוד על אנימאר ושולח אנשים לאכול שם. הירקון 87, תל אביב

הלל תווקולי, אנימאר (צילום: אוהד קב)
הלל תווקולי, אנימאר (צילום: אוהד קב)

גרטי

אני יותר איש של מסעדות אבל עפתי על הדונר של גרטי. פגז, מלך הדונר של ישראל. יום טוב 17, תל אביב

גרטי (צילום: ניב טובול)
גרטי (צילום: ניב טובול)

GDB

ההמבורגר הפייבוריט שלי. ג'ורג' הוא איש המקצוע שאני אולי הכי מעריץ בתל אביב מבחינת עומק והתייחסות לבשר. אבן גבירול 22, תל אביב

GDB (צילום: אנטולי מיכאלו)
GDB (צילום: אנטולי מיכאלו)

>> אכלנו בהיבה החדשה של יוסי שטרית ואנחנו עדיין מרחפים
>> המסעדות הכי טובות בתל אביב: מי בפנים ומי בחוץ?