בשר ברמה של פאריז ומקום מפלט נהדר. זאת העיר של מוטי סופר

מוטי סופר (צילום רוני כספי)
מוטי סופר (צילום רוני כספי)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: מוטי סופר, השף והבעלים של האיטלקית האהובה לה רפובליקה, לוקח אותנו למקום שכיף לפתוח בו היטב את היום ועוד מקום שבו אפשר לסגור אותו כמו שצריך. ומה צריך יותר מזה

2 ביולי 2023

1. מילק בייקרי

כל המקומו האהובים עלי הם בנימה אישית שלי, אני לא מחפש משהו פלצני או מתחכם. מבחינתי כשזה מדויק זה הדבר, וכך כל המקומות שבחרתי. המאפים של עדי קיהן, למשל, מוקפדים ומצוינים בצורה יוצאת דופן. כיף גדול לפתוח שם את היום. בית אשל 5

מילק בייקרי (צילום: עדי קיהן)
מילק בייקרי (צילום: עדי קיהן)

>> מגיע לקפלן כל שבת. כמה שצריך. זאת העיר של ניר ברגמן
>> וידויי אהבה בגינה ושכונה עם שני אווזים. העיר של כנרת לימוני

2. לייבררי בר

אני אוהב את הבר של מלון נורמן. עבורי זו תמיד הפסקה נעימה לשעת בין ערביים. הצוות בהנהלת דין מתיישר עם רצונות ובקשות של הלקוחות בצורה שאף מקום אחר בעיר לא מסוגל להכיל. השירות החייכני והאישי יוצר מקום מפלט נהדר. נחמני 23-25

לייבררי בר. צילום: אנטולי מיכאלו
לייבררי בר. צילום: אנטולי מיכאלו

3. פרא

אני מחמיא לפרא ונהנה לראות צוות עובדים שלי מהעבר שפתח מקום שוקק ואיכותי. בחלל יחסית קטן, חבורה חרוצה מצליחה לייצר חווית אירוח מקסימה ואוכל טוב שכל כך כיף לחטוף עם כוס יין. נחלת בנימין 27

פרא (צילום: רן בירן)
פרא (צילום: רן בירן)

4. פורטו

לפני שנים רבות התחיל אייל מרמלשטיין בייבוא יינות בורגון ובהמשך הפך ליבואן יינות מהנפלאים שיש לפורטוגל להציע. יינות שאנחנו גאים להציע ללקוחותינו. טשרניחובסקי 6

5. אבו חילווה

יש הרבה אטליזים שיקיים וחדשים, אבל האחים מהאטליז הוותיק אבו חילווה הפכו למעוז קולינרי. השירות מוקפד ויעיל, ומבחינתי הבשר ברמה של הוגו דוז ונייר בפאריז. יפת 142