הצצה ראשונה למסעדה החדשה של השף שרון כהן ודוד טור

עלה לאוויר: בית-קפה, מעדנייה ובר - המקום החדש של השף שרון כהן ודוד טור בכיכר רוטשילד נפתח להרצה

9 בדצמבר 2014

אחרי טיזינג ארוך שנמשך חודשים ארוכים נפתח היום להרצה המקום החדש של השף שרון כהן (שילה, קפה אירופה) והמסעדן ואיש חיי הלילה דוד טור (קפה אירופה, מועדון הברקפסט, מועדון החתול והכלב) בכיכר רוטשילד, בבניין המכון הצרפתי. אל השותפות חברה גם קבוצת הרובן וקפה הבימה.

המקום החדש, ששמו ייקבע בימים הקרובים, מורכב מבית קפה, מעדנייה ובר, בחלל אחד שמתפרש על פני שלוש חזיתות (אחת לרחוב הרצל, אחת לשדרת רוטשילד ואחת לכיכר, סמוך למסעדת פרונטו), כשהכל סובב סביב חצר קטנה וחביבה הנמצאת בקצה הבר. סך הכל מכיל המקום כ-250 מקומות ישיבה.

השף שרון כהן. צילום: יולי גורודינסקי
השף שרון כהן. צילום: יולי גורודינסקי

בתום ההרצה המקום אמור לפעול סביב השעון (התוכנית:24/7) ולהגיש ארוחות בוקר, צהריים, ערב ותפריט בר. בשלב זה פועל המקום במתכונת של מאפים וכריכים טו גו, ארוחות בוקר וארוחות צהריים בלבד. במעדנייה יהיה אוכל מוכן לקחת הביתה. כל הלחמים, המאפים והמתוקים נרקחים ונאפים במאפייה במקום.

המסעדן דוד טור. צילום: איליה מלניקוב
המסעדן דוד טור. צילום: איליה מלניקוב

בתפריט הבוקר (המוגש בין השעות 7:00־12:00) תמצאו מאפים (12־14 ש"ח), כריכי ביס (14־22 ש"ח), טוסטים (26־28 ש"ח), סטייק אנד אגס (48 ש"ח), שלוש ביצים עם שמנת חמוצה (34 ש"ח), ביצים עלומות עם סלמון על לביבות תפוחי אדמה וביצי דגים (42 ש"ח), פנקייק (32 ש"ח) וסלט ירקות (38 ש"ח).

בתפריט הצהריים (המוגש בין השעות 12:00־16:00) יש שלל מנות הארוזות בלחם המגיעות בתוספת צ'יפס כמו רוטיסרי (42 ש"ח) בשתי מרינדות שונות, קורנדביף (49 ש"ח) וסלטים (48 ש"ח).

רוטשילד 7 (פינת הרצל 6), 7:00־15:00 (שעות פתיחה בתקופת הרצה)