הקוקטייל של פיקוק

לרגל תחרות פרסי האוכל 2016 ולחיי האלכוהול, דאבל סטנדאט מרימים לחיים עם הקוקטייל Russian Mint Mule

פיקוק. צילום: יח"צ
פיקוק. צילום: יח"צ
29 בנובמבר 2016

רגע מכיכר הבימה שוכנת דוגמא נדירה לבר שהצליח לשבור את גבולות הז'אנר השכונתי בתל אביב ולתפקד כמו גסטרו בר אמיתי מהסוג האוסטרלי או הבריטי. המונח גסטרו בר, שנטבע לראשונה בתחילת שנות התשעים של המאה הקודמת, מתייחס לכל אותם מקומות שלקחו את המטבח של הפאב הבריטי הישן עם הפאי רועים־סטייק־פיש אנד צ'יפס־באנגרז אנד מאש, והלבישו עליו חזון מודרני. כך עשה באופן מעולה הפיקוק- המועמד בקטגוריית גסטרו בר בתחרות פרסי האוכל 2016. הפיקוק לקחו את הצי'פס (מנה מנצחת אצלם), טבעות הקלמרי, וההמבורגר – מאכלי פאב ישראליים קלאסיים, והובילו אותם אל פסגות חדשות.

רביולי חלמון בפיקוק. צילום: אנטולי מיכאלו
רביולי חלמון בפיקוק. צילום: אנטולי מיכאלו

Cocktail as it should be: מוסקו (=רוסקי מינט)

פיקוק

[tmwdfpad]