זונדר משתלט על הטייסטינג רום לערב אחד בלבד

מלבי בצורת בודהה ירוק, סקאלופס שעשויים מפטריית מלך היער וגספאצ'ו עגבניות צנטריפוגלי הם רק חלק מהמנות שזונדר מתכנן להגיש בחגיגות השנתיים של הטייסטינג רום בשרונה. והשוס? זה לא יקר בכלל

זונדר במעבדה. צילום: ערן טיירי
זונדר במעבדה. צילום: ערן טיירי
29 באוגוסט 2016

אם אתם נמנים על 27 אלף העוקבים של זונדר (zoonder@) באינסטגרם, בוודאי נתקלתם בתמונה אחת מבין ה-4,400 שגרמה לכם לעצור ולומר: "רגע, זה אכיל?": פסלוני בודהה מלבי עם תה מאצ׳ה; אדנית טופו שהודפסה בתלת מימד; לגו צבעוני שמתגלה כממרח כבד אווז ועוד רעיונות פרי מוחו הקודח של השף הצעיר אלכסנדר לחניש.

זה אכיל? כן! מלבי בודהה עם מאצ'ה. צילום: זונדר
זה אכיל? כן! מלבי בודהה עם מאצ'ה. צילום: זונדר

ביום רביעי הקרוב (31.8) יגיע זונדר להתארח בחגיגות השנתיים של הטייסטינג רום, מרתף היין שהקימו יחד אבשלום כהן ורוני ססלוב במתחם שרונה. לצד מקררי יין האוטומטים (מהם אפשר למזוג טעימה, חצי כוס או כוס מלאה ממגוון של 40 בקבוקים) יוגש תפריט מולקולרי-צמחוני-טבעוני פרי ידו של זונדר.

טייסטינג רום. צילום: יח"צ
טייסטינג רום. צילום: יח"צ

בין המנות תמצאו גספאצ'ו עגבניות צנטרפוגלי עם קרם חציל (30 ש"ח), ניגירי אבטיח דחוס בוואקום עם סויה מטובלת בליים, אורז סושי ובולגרית וואסבי (32 ש"ח ל-3 יחידות), פולנטה מתירס טרי, צ'יפוטלה ו"סקאלופס" מלך היער עם שבבי קוקוס (58 ש"ח), מלבי ירוק בצורת בודהה עם תה מאצ'ה, סירופ יסמין וקראמבל קוקוס (42 ש"ח) ועוד. אנחנו נהיה שם לצלם לאינסטוש שלנו ולהשוויץ.

פולנטה צ׳יפוטלה עם "סקאלופס" פטריות מלך היער. צילום: Roshianu & Moloko
פולנטה צ׳יפוטלה עם "סקאלופס" פטריות מלך היער. צילום: Roshianu & Moloko

 

סלט זוקיני חי עם תפוחי גרני סמיט וקציפת נענע. צילום: זונדר
סלט זוקיני חי עם תפוחי גרני סמיט וקציפת נענע. צילום: זונדר
זונדר חוגג שנתיים לטייסטינג רום, רביעי (31.8) החל מ-19:00, קפלן 36 תל אביב, 03-5333213 מומלץ להזמין מקום מראש
 [tmwdfpad]