זונדר משתלט על הטייסטינג רום לערב אחד בלבד
מלבי בצורת בודהה ירוק, סקאלופס שעשויים מפטריית מלך היער וגספאצ'ו עגבניות צנטריפוגלי הם רק חלק מהמנות שזונדר מתכנן להגיש בחגיגות השנתיים של הטייסטינג רום בשרונה. והשוס? זה לא יקר בכלל
אם אתם נמנים על 27 אלף העוקבים של זונדר (zoonder@) באינסטגרם, בוודאי נתקלתם בתמונה אחת מבין ה-4,400 שגרמה לכם לעצור ולומר: "רגע, זה אכיל?": פסלוני בודהה מלבי עם תה מאצ׳ה; אדנית טופו שהודפסה בתלת מימד; לגו צבעוני שמתגלה כממרח כבד אווז ועוד רעיונות פרי מוחו הקודח של השף הצעיר אלכסנדר לחניש.
ביום רביעי הקרוב (31.8) יגיע זונדר להתארח בחגיגות השנתיים של הטייסטינג רום, מרתף היין שהקימו יחד אבשלום כהן ורוני ססלוב במתחם שרונה. לצד מקררי יין האוטומטים (מהם אפשר למזוג טעימה, חצי כוס או כוס מלאה ממגוון של 40 בקבוקים) יוגש תפריט מולקולרי-צמחוני-טבעוני פרי ידו של זונדר.
בין המנות תמצאו גספאצ'ו עגבניות צנטרפוגלי עם קרם חציל (30 ש"ח), ניגירי אבטיח דחוס בוואקום עם סויה מטובלת בליים, אורז סושי ובולגרית וואסבי (32 ש"ח ל-3 יחידות), פולנטה מתירס טרי, צ'יפוטלה ו"סקאלופס" מלך היער עם שבבי קוקוס (58 ש"ח), מלבי ירוק בצורת בודהה עם תה מאצ'ה, סירופ יסמין וקראמבל קוקוס (42 ש"ח) ועוד. אנחנו נהיה שם לצלם לאינסטוש שלנו ולהשוויץ.