חמש מנות הבשר הטובות בתל אביב

סטייק או פריים ריב, עם תוספות או בלי - אספנו עבורכם את חמש מנות הבשר הטובות בעיר

רפאל
רפאל
19 באפריל 2015

רפאל

התפריט של רפי כהן עובר בימים אלה שינויים, אבל אין סיכוי שכהן ייפרד מאחת מהמנות הכי סקסיות בתפריט – סינטה של פרה שמנה עם ירקות שורש צלויים ויין אדום (155 ש"ח).

למסעדת רפאל

מנה ברפאל

מקום של בשר

מקדש הבשרים של ניני נוף מציע מבחר מצומצם ומדויק של מנות בשר ללא תוספות או התקשקשויות לא רלוונטיות. נסו את מנת הטי־בון המעו־לה. (29 ש"ח ל־100 גר').

למקום של בשר

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

הדסון

בהדסון אפשר למצוא כמה נתחים בחיתוכים לא נפוצים כמו פריים ריב, אבל הם מתעדכנים ומשתנים מדי יום. הכי בטוח לבחור בנתח סינטה משובח (132 ש"ח לנתח במשקל 300 גר').

להדסון

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

טוטו

השף המהולל ירון שלו מיטיב להתקין סטייקים. אחת ממנות הבשר החלומיות בעיר היא נתח אנטרקוט המוגש עם גראטן תפוחי אדמה ופרמזן (60 ש"ח ל־100 גר').

לטוטו

כתית

סינטה טלה, מילפיי גרוייר וגזר, ראגו חלקי פנים, קראמבל לתת, מנטה וקרם שום ודבש. מוגשת בכתית כחלק מארוחה של שלוש מנות (397 ש"ח).

לכתית